Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon (2013) Film Online Subtitrat

Titlu original: Di Renjie: Shen du long wang
Gen: Actiune, Aventura, Drama
Producator(i): Chia-lu Chang, Kuo-fu Chen
IMDB: 6.5
Regia: Hark Tsui
Actori: Angelababy, Mark Chao, Kun Chen

loading...

Creșterea cerul de mare bar pentru divertisment chineză blockbuster, Tsui Hark lui “Young Detective Dee” stabilește o sărbătoare uriașă de spectacol 3D, de înaltă sârmă arte martiale, estetica perioada splendiferous, sleuthing inteligent și chiar un strămoș al Kaiju “Pacific Rim lui”. Un prequel 2010 hit Tsui lui, “Detective Dee și misterul flăcării fantomă a,” acest mister-de actiune-cu clientii este alimentat de o distributie tineresc și dovedește mai coezive decât originalul surescitat. Eliberare toamna anticipat este setat pentru a ridica un val în piața internă BO, completate de monstru potențial auxiliar, deși contextul istoric voluminos poate intimida publicul din străinătate.

Prima fotografie de producție în 3D stereoscopic de Huayi Brothers Media, și proiectul 3D al doilea Tsui, deoarece “The Flying Swords of Dragon Gate” (2011), “Young Detective Dee” folosește cu succes tehnologia pentru a aduce la viață vechi splendoarea dinastiei Tang, o vârstă comparabil cu Renașterea pentru diversitatea sa culturală, activitatea de afaceri internaționale și libertatea artistică. Câteva filme chinezi au acumulat o astfel de corn al abundenței de termen artificiu, dar, de asemenea, pe Tsui atrage corupție era și tiranie politică să dețină o oglindă la realitățile Contempo, în timp ce utilizarea lui de subtext politic de aici este mai subtilă și mai macabru decât de obicei.

Focul a fost motivul central al “Phantom Flame”, și, ca titlul de “Young Detective Dee” ar sugera, apa este elementul cheie aici. Firul este situat în 665 d.Hr., în timpul domniei comune a Împărăteasa Wu Zetian (Carina Lau) și împăratul Gaozong (Sheng Chien). Țara este în război cu Buyeo, și în timpul uneia dintre luptele lor de mare, marina Tang este strivit de un monstru din adâncuri ocean. Zvonurile răspândit că balaurul mare (echivalentul chinez al Poseidon) a fost provocat, și Wu dispune o anchetă de Yuchi Zhenjin (Feng Shaofeng, “Skin pictata: Învierea”), șef al Dalisi, o organizație însărcinată cu susținerea legii și Ordin.

Ca și Barry Levinson a “Young Sherlock Holmes” (1985), “Young Detective Dee” revizitează primul caz, un detectiv master pentru a descoperi influente viață formative. Di Renjie, sau Dee (Marcu Chao de “Monga”, înlocuind Andy Lau), ajunge în capitala, Luoyang, pentru a servi ca un magistrat Dalisi. Lipreading un complot să-l răpească Yin Ruiji (Angelababy) cele mai frumoase curtezane capitalei, el se grabeste sa o salveze, doar pentru a fi bătut de către un Kappa, un, creatură solzos verde, care dispare într-un iaz de lotus ca in filmul Young Detective Dee.

La căderea nopții in Young Detective Dee, Kappa reapare la Yin, care-l recunoaște ca iubitul ei, Squire Yuan Zhen (Ian Kim). Un savant frumos și cultivat, el lipsește de luni de la ceainărie familiei sale. Transformarea sa oferă indicii o conspirație instanță care implică Dondoers, un trai trib de pescuit pe o insulă plin de lilieci și Tryffids.

Terenul Young Detective Dee, gătește de diferite trucuri, inclusiv infestarea parazitară și homeopatie uretic, dar spre deosebire de ideile dar fugari prezente în unele din alte lucrări Tsui, aceste dispozitive de slot de perfect în schemă generală a scenariului, care servesc, de asemenea, metafore ca apt pentru aristocrația corupt. Deși filmul ar putea fi împodobite în jos din timpul său 133 de minute de funcționare, Tsui și co-scrib Chang Chia-lu (care a scris primul “Dee”) și-au exercitat mai mare disciplină în crafting-o narațiune lineară cea mai mare parte. În mâinile lor, apariția de titular Mării Dragon oferă un câștig de “Eliberați Kraken!” – Ca proporții.