You Got Served (2004) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Ritmul străzii
Regia: Chris Stokes
Actori: Marques Houston, Meagan Good, Lil’ Fizz, Omarion Grandberry
Anul: 2004
Gen: Muzicale, Drama
Durata: 95 minute
IMDB: 3.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

În depozitul lui Mr. Rad, cele mai bune găști de hip-hop din Los Angeles se întrec pentru bani și respect. Dar când o echipă din suburbii vine pe neașteptate la petrecere, recrutând toți dansatorii cu tot cu mișcările lor, doi prieteni trebuie să revină în scenă și să reușească din nou să cucerească străzile. Amestecând o poveste de dragoste cu cele mai bune mișcări de dans pe care le-ai văzut vreodată într-un film, You Got Served este o poveste urbană ce se desfășoară pe ritmuri tari de hip-hop. În rolurile principale: starurile rap Marques Houston, Omari Grandberry, Lil’ Kim și comicul Steve Harvey.

David (Omarion) și Elgin (Marques Houston) conduce un echipaj de dans promițătoare în Los Angeles, California, care participă la lupte dans de strada la un depozit deținut de un patron de club local, dl Rad (Steve Harvey). Filmul se deschide cu echipajul lupta altă echipă condusă de Vick (Raz-B). echipajul învinge echipa lui Vick in filmul You Got Served.

După bătălie, David si Elgin du-te la un alt club pentru a furniza medicamente pentru un lord al drogurilor numit Emerald (Michael Taliferro), în scopul de a obține bani pentru lupte. Ulterior, David si Elgin sunt contestate de Wade (Christopher Jones), un copil bogat de la Orange County, pentru 5000 $ din You Got Served, cred că este ușor de bani. După ce a câștigat o bătălie, Wade și cel mai bun prieten al său, Max (Robert Hoffman) să îndeplinească Elgin într-un parc. Elgin le spune că echipa lui se vor lupta echipajul următoare sâmbătă noaptea, dar Wade și Max cred că echipajul Elgin nu sunt suficient de bune pentru a le lupta în seara asta. Furios, Elgin acceptă oferta lor. El împrumută bani de la bunica lui pentru lupta.

Având în vedere suma de bani pe linie, dl Rad anunță că nu va exista nici o luptă în timpul luptei și are gardă de corp ca de asigurare. Cu toate acestea o luptă se Breakout după David si Elgin realizeze adversarul a stabilit mișcarea acestora din cauza unuia dintre Sonny (Jerome Jones) membru al echipajului lor trădează echipei să se alăture lui Wade. Mulțimea aplaudă echipa lui Wade, dar David si Elgin sunt furioși că au pierdut, pentru prima dată. Wade, cântatul peste succesul său, oferă linia titular, “Ești supărat … pentru că în seara asta suckas-au servit!” echipajul lui Wade preia clubul domnului Rad si David și echipajul Elgin lui plece cu furie.

Intre timp in filmul You Got Served, David si Liyah (Jennifer Freeman), sora Elgin, sunt în scădere în dragoste. David, a preia de la locul de muncă și se duc la un restaurant. În timp ce joacă baschet cu Vick, care decide să se alăture lui David și Elgin după echipajul său îl părăsește, Elgin primeste un telefon mobil de la Emerald spună că el dorește ca ei să vină mai devreme pentru a face munca lor. Elgin încearcă să cheme imediat David, dar înaintea lui David poate prelua apelul Elgin lui, Liyah se stinge telefonul, lăsând Elgin a face treaba singur. Elgin este bătut în jos de niște huligani locali care iau banii Emerald îl debarcare în spital, în probleme cu Emerald, și furios la David pentru a nu fi acolo când avea nevoie de el.

Prietenii împărțit și formeze propriile echipaje in You Got Served, dar nici nu este la fel de bună ca pe cont propriu, deoarece acestea sunt împreună. Elgin interzice Liyah pentru a vedea pe David, ignorând faptul că ea și David vrea să-l ajute. Rico (J-Boog) spune David si Elgin despre “Big Bounce”, un concurs de dans $ 50.000 pretins sponsorizat de MTV, care va pune la dispoziție echipajul câștigător posibilitatea de a efectua într-un Lil ‘Kim film You Got Served. Elgin vede acest lucru ca o modalitate de a plăti înapoi Emerald și bunica lui. Încercările de a aduce Elgin și David, împreună, în special prin Liyah, sunt inutile, atât ca aproape vin la lovituri, atunci când se confruntă cu unele de altele.

Elgin primeste o vizita de la Emerald, care îi spune că are un cuplu de săptămâni să-i plătească înapoi. You Got Served avertizează Elgin sa nu-l traverseze sau el “nu va umbla, să din nou singur dans.”

În rundele de calificare ale Big Bounce, numeroase echipe de a efectua și impresiona juriul cu aptitudinile lor You Got Served, inclusiv echipajul lui Wade. În acest timp Liyah vorbește cu dl Rad despre David si probleme Elgin lui. El dezvăluie că el știe situația cu Emerald și a avut grijă de ea afirmând că Emerald a avut o “schimbare a inimii”. Atunci când este timpul pentru echipajul de David dans, două scăpări costă echipajul său o șansă să-l facă la finala. echipajului Elgin, cu toate acestea, impresionează juriul și ajunge la finala.

În timp ce deplângând pierderea lui în semifinale in filme online You Got Served, David si Liyah învețe că Lil Saint, (Malcolm David Kelley), un tânăr care a fost acceptat în echipajul prin Rico, a fost ucis într-un drive-by. A doua zi, Rico trece pe la casa Elgin și îi spune că acestea ar trebui să se reunească echipajul în cinstea Sfântului Lil ‘. David sosește minute mai târziu, după ce Liyah ia cerut să vină într-o încercare pentru el și Elgin pentru a pune capăt vrajba lor. David afirmă, însă, că în normele de concurență să poată finaliza doar cu echipajele au inceput cu. Indiferent, ambii încă nu se ierte reciproc.