XOXO (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Christopher Louie
Actori: Sarah Hyland, Graham Phillips, Brett DelBuono
An: 2016
Gen: Drama, Muzicale
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis XOXO

In filmul XOXO in regia lui Christopher Louie, viata a sase adolescenti se intersecteaza si duce catre o noapte romantica.


Trailer XOXO


Review XOXO

Permiteți-mi să încep prin a spune că eu sunt un Raver, un DJ, și o margine dreaptă, ceea ce înseamnă că nu beau, fum. Sau de a face orice tipuri de medicamente la aceste evenimente. Doar pentru a vă oferi un pic de perspectiva asupra vin eu.

Personal, m-am bucurat cu adevărat acest film. Capturat foarte bine multe aspecte diferite ale culturii festivalului, din mulțime frate-cisternă. Pentru fete slutty, la oameni numai acolo pentru a lua o cantitate extrem de droguri, pentru oamenii care vin să se bucure de muzică și de abia dacă la toate participă la scena de partid. Haosul și fericirea de mers pe jos în jurul valorii de o arena masiv, cu mai multe etape de oameni care sunt acolo doar să se bucure în cel mai bun mod în care știu cum, dans la muzica pe care noi toți iubim.

Chiar și experiența șocantă și palpitant de a rula în cel mai bun prieten în mijlocul unei mulțimi, într-un festival cu 24.000 de oameni în ea. Ceva ce sa întâmplat de fapt la mine, la fel de improbabil ar suna. Reprezentarea lui a fost un pic formulate la plural brânzos, nu că există într-adevăr un mod non-cheesy să descrie acel element. Filmul a capturat, de asemenea, un pic de cultură DJ, iar lupta constantă dintre oamenii care sunt în ea pentru muzica vs faima. Pe care am apreciat, cu toate că s-ar putea să nu rezonează atât de mult cu publicul larg.