X-Men Viitorul este trecut – X-Men Days of Future Past (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, SF
Producator(i): Simon Kinberg , Jane Goldman
IMDB: 8.0
Regia: Bryan Singer
Actori: Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Hugh Jackman


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis X-Men Viitorul este trecut – X-Men Days of Future Past

Cea mai populară echipă X-Men duce o bătălie pentru supraviețuirea speciei lor în două perioade de timp diferite. Eroii din trilogia originală X-Men se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de X-Men: First Class pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X.

Dacă până acum trei zile aș fi spus despre vizionarea unui film din seria „X-Men” că este o chestiune frivolă, „tema” dată de prietenul meu wildinthecountry mi-a schimbat total percepţia. Mi-a recomandat să văd „X-Men” și „X-Men: First Class” pentru a-l putea aprecia la justa valoare pe ultimul apărut, care se anunţa a fi cel mai bun de până acum, spunea el.

Şi a avut dreptate… Am trăit două ore de emoţie pură, două ore ȋn care povestea mutanţilor m-a absorbit total, uitând cine sunt, unde mă aflu și că ceea ce văd acolo este o lume imaginară, nicidecum cea ȋn care trăiesc. Am uitat că sunt om și că la fel de prost aș privi apariţia unor “nefericiţi” ȋn ai căror cromozomi se află ȋnscrisă gena X, am refuzat să accept că la fel de mult m-aș teme și poate la fel de dur aș riposta, pentru a-mi apăra specia din care fac parte. A anihila ceea ce nu cunoaștem este cea mai sigură metodă de supravieţuire…


Trailer X-Men Viitorul este trecut – X-Men Days of Future Past