X-Men Cei dintâi – X-Men First Class (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Matthew Vaughn
Actori: Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, January Jones, James McAvoy
Anul: 2011
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 132 minute
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis X-Men Cei dintâi – X-Men First Class

X-MEN: CEI DINTÂI reunește anvergura și acțiunea blockbuster-ului verii cu o poveste bazată pe personaje care dezvăluie începuturile poveștii X-Men. Si o poveste secretă a războiului rece și lumea noastră în pragul Armaghedonului. În timp ce cei dintâi descoperă, controlează și își acceptă puterile formidabile. Se formează alianțe care va naște războiul etern dintre eroii și ticăloșii din universul X-Men. Ca toate poveștile grozave cu X-Men, X-MEN: CEI DINTÂI abordează teme și probleme ambițioase. Oferind în același timp o privire bogată și personală asupra unei echipe neobișnuite de supereroi.

Filmul e plasat în anii ’60.Tensiunile tot mai mari dintre SUA și Uniunea Sovietică amenințau întreaga planetă – fapt ce a dus la criza rachetelor din Cuba. Atunci lumea a descoperit existența mutanților.

Tot în această perioadă Charles Xavier l-a întâlnit pe Erik Lehnsherr. Înainte ca Charles (James McAvoy) și Erik (Michael Fassbender) să-și ia numele de Profesorul X și Magneto, erau doi tineri care-și descopereau puterile. Înainte să fie dușmani de moarte, au fost cei mai apropiați prieteni, lucrând împreună și cu alți mutanți pentru a opri cea mai mare amenințare pe care a cunoscut-o lumea vreodată.

Câțiva dintre acești tineri recruți mutanți sunt favoriții fanilor filmelor anterioare cu X-Men, iar alții sunt eroii clasici din benzile desenate, dar noi în seria de filme. X-MEN: CEI DINTÂI oferă răspunsuri la întrebările care au intrigat fanii filmelor sau a benzilor desenate multă vreme: Cum s-au reunit X-Men? De ce este Charles într-un scaun cu rotile? De unde au apărut conacul X-Mansion și Cerebro? Însă temele și contextul istoric va rezona cu cei nefamiliarizați cu celelalte filme din serie.


Trailer X-Men Cei dintâi – X-Men First Class