X-Men Apocalypse (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Bryan Singer
Actori: James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Oscar Isaac, Sophie Turner
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis X-Men Apocalypse (2016)

După succesul obținut cu X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST, regizorul Bryan Singer urcă pe noi culmi franciza, cu X-MEN: APOCALYPSE, în care protagoniștii X-Men se luptă cu puternicul mutant original — Apocalypse.

În 1983, invincibilul și nemuritorul Apocalypse este eliberat, după ce a fost îngropat timp de mai multe milenii. Furios că semenii săi nu mai sunt priviți ca niște zei, Apocalypse adună o echipă de mutanți puternici, inclusiv pe descurajatul Magneto, pentru a distruge lumea și a crea o nouă ordine mondială, peste care să domnească.

Pentru a pune capăt drumului către distrugere al lui Apocalypse, Raven (Jennifer Lawrence) și Profesorul X (James McAvoy) conduc o echipă de tineri X-Men într-o bătălie memorabilă cu un inamic aparent de neoprit.


Trailer X-Men Apocalypse (2016)


Oscar Isaac este Apocalypse

Oscar Isaac nu o duce prea rau in momentul de fata. A fost in centrul atentiei pentru Inside Llewyn Davis. A primit multe laude pentru A Most Violent Year si va juca in noul reboot Star Wars: The Force Awakens. Rolurile lui Oscar nu se termina aici, azi primim vestea ca el va fi personajul negativ din noul film X-Men: Apocalypse, adica Apocalypse.

Bryan Singer se intoarce pentru a regiza noul film care se va invarti in jurul personajului introdus la finalul filmului X-Men: Days Of Future Past (personajul de la final nu este Oscar Isaac), avand numele Apocalypse.

Isaac va juca rolul personajului negativ, un mutant antic care se trezeste in anii 80 pentru a cauza probleme mutantilor de pe atunci Professor Xavier (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) si Mystique (Jennifer Lawrence).

Regizorul ne mai promite multa actiune si versiunea tanara a mutantilor Jean Grey si Scott “Cyclops” Summers.