Wynonna Earp (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Tim Rozon, Melanie Scrofano, Shamier Anderson, David Lereaney, Ryan Northcott, Siobhan Williams
An: 2016
Genuri: Seriale Online, Actiune, Drama, Fantezie
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Wynonna Earp SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Sinopsis Wynonna Earp

Wynonna Earp este agentul special care face parte din unitatea de elita US Marshals. Wynonna lupta împotriva amenințărilor supranaturale demoni și vampiri, care distribuie pe piață un nou drog ucigaș numit “Hemo”. Wynonna este singura persoana care poate aduce paranormalul în fața justiției.


Trailer Wynonna Earp


Review Wynonna Earp

Cu importante respondenții consideră că Wynonna Earp, a avut premiera vineri pe Syfy, nu este la fel de ascuțit, amuzant, bogat și tematic constant bine turnat ca Buffy a fost chiar și în sezonul său de deschidere accidentat, există suficiente elemente comune pentru a justifica o comparație și fragilă suficient de mici plăceri pentru a încuraja vizionarea continuă.

Wynonna Earp stele Melanie Scrofano ca personajul din titlu, marele mare nepoata legendarului Wyatt Earp om al legii,, revenind acasă în orașul generic occidental de Purgatoriului după ani evitând moștenirea ei. În plus față de numele de familie și a armei de foc la îndemână numit Pacificatorul, un pistol Colt .45 cu un butoi de 12 inch, calitatea de membru în clanul Earp include moștenirea unui anumit set de competențe de specialitate și, de asemenea, un blestem întunecat.

Atunci când un moștenitor Earp transformă 27 … mmm … de fapt, eu nu sunt sigur că am putut explica logistica bazate pe cele două episoade trimise către critici, dar eu știu că există demoni, spiritele malingering ale nu-așa oameni -Frumoasa Wyatt Earp ucis în datorie. Numita “revenants,” acei demoni pun la cale ceva mare și rău și numai Wynonna le poate opri.

De fapt, asta nu e chiar adevărat. Sora lui curajosul Wynonna Waverly (Dominique Provost-Chalkley) a rămas în Purgatoriu și a dezvoltat unele competențe proprii ei. De asemenea, hoinarind in oras sunt agentul Xavier Dolls (Shamier Anderson), o parte dintr-o agenție guvernamentală cu interes în supranatural, precum și Doc Holliday (Tim Rozon). Da, că Doc Holliday, fostul amic Wyatt Earp lui, dar el oferind acum motivații neclare.