Wrecked (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Jordan Shipley, Justin Shipley
Actori: Ginger Gonzaga, Ally Maki, Zach Cregger
An: 2016
Genuri: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Wrecked SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Wrecked (2016)

După ce avionul în care se aflau se prăbuşeşte pe o insulă necunoscută. Doi prieteni foarte buni şi alţi câţiva supravieţuitori ai incidentului aviatic trebuie să se acomodeze cu noua lor situaţie şi primejdiile care îi pândesc la orice pas. Multe dintre ele fiind cauzate chiar de ei. Celor doi prieteni, Danny şi Owen, li se oferă astfel în sfârşit ocazia de a-şi lua revanşa pentru viaţa mediocră pe care au trăit-o până atunci. Împreună vor face tot posibilul pentru a deveni liderii noii societăţi, cu intenţia de a fi un exemplu demn de urmat. Insă peripeţiile şi situaţiile comice se succed într-un ritm haotic, iar scopul lor va fi destul de dificil de atins.


Trailer Wrecked (2016)


Review Wrecked (2016)

Nu e o idee rea să aducă un omagiu unuia dintre cele mai mari drame de televiziune din toate timpurile prin re-prefigurand ca la o comedie de jumătate de oră. Asta e gândirea în spatele “ruinate”, o nouă jumătate de oră, care încearcă să fie versiunea de sitcom. Dar drama ABC a avut ceea ce îi lipsește noul program TBS “Lost”. Angajarea de caractere și mai mult de câteva râde.

În timp ce “Lost” a fost mai preocupat ilustrând aventurile, precum piedicile morale și personale. A supraviețuitorilor unui accident de avion de pe (și în afara) insula de la distanță lângă care avionul lor a mers în jos. Au existat, de obicei, foarte amuzant cu una garnituri și observații spirituale amestecate în fiecare scenariu. Și aproape fiecare dintre aceste glume a fost emis de un personaj pe care fanii au venit să-i pese.

Acest tip de angajament public este puțin probabil să însoțească “ruinate”, care urmează, de asemenea, un grup de supraviețuitori a cărui avion coboară în Pacific. Nr salvare pare să fie în largul mării pentru banda de călători care și așezat tabăra lângă o plajă și să înceapă foarte repede să se ceartă pe alimente, resurse și care ajunge să ia deciziile. Există mai specifice call-out la “Lost”, sub forma unui erou pătrat Jawed, care servește ca un lider (a la Jack), bărbați și femei care pretind a fi ceva ce nu sunt (a la Sawyer) și un cuplu care încep să se ceartă minut ei trece peste șocul accidentului (nu spre deosebire de Soare și Jin).