Worry Dolls (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Padraig Reynolds
Actori: Christopher Wiehl, Kym Jackson, Tina Lifford
An: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Worry Dolls

Un criminal in serie lasa in urma lui o cutie cu papusi in miniatura create manual ce au anumite influente asupra oamenilor. Mai exact, omul isi spune grijile acestei papusi, iar aceasta se presupune ca preia tot raul asupra ei si, astfel, il elibereaza pe om. Aceste papusi sunt cumva ratacite in drumul lor spre sediul politiei si ajung in posesia mai multor persoane.

Noii proprietari, insa, nu au parte de eliberarea sperata, ba din contra, papusile le amplifica acestora nesigurantele si paranoia. Blestemul antic ce se dezvolta odata cu moartea criminalului consuma orasul si cauzeaza o serie de crime brutale, punand un detectiv intr-o misiune contra cronometru pentru a-si salva fiica.


Trailer Worry Dolls


Review Worry Dolls

Cu toate acestea, pentru toate capcanele slasher Worry Dolls este, în esența sa, o poveste despre familie. O legătură între tată și fiică și sacrificiile (în acest caz, literalmente), părinții iau în numele copiilor noștri. La fel ca toate groază bun mântuirea vine din iubire și – pentru prima dată – băieții buni câștigă. Cu toate că filmul face foarte clar că această poveste nu a terminat … Dar nici nu a fost Rites of Spring și eu sunt încă în așteptare pentru o continuare aproape 4 ani mai târziu!

Dacă există vreo problemă cu păpușile griji, e că intriga este ușoară. Oricum, ceea ce îi lipsește filmul în acest departament, ea face până în bile la acțiunea de perete și de groază. Plus naratiune iute de mână și ritmul de editare înseamnă că există puțin timp pentru a prinde respirația. Și că ritmul continuă obtinerea mai stricte, ca termen limită pentru Matt să salveze fiica sa războaie de țesut, atât de mult, astfel încât vin concluzia sentimentul de ușurare în personaje se reflectă în public.