Woodlawn (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Sport
Scenariu: Jon Erwin, Quinton Peeples
IMDB: 6.3
Regizor(i): Andrew Erwin, Jon Erwin
Actori: Caleb Castille, Sean Astin, Jon Voight

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Având în vedere potențialul dramatic al elementele sale și nenumărate Plot – fotbal liceu, tensiunile rasiale din anii 1970 Deep South, un aspect de un sfânt laic de legenda sport colegiu – “Woodlawn” ar putea foarte bine face apel dincolo de publicul țintă obișnuită pentru credinta pe baza de Woodlawn. Acest implică prea mult timp încă în mod constant perioadă dramă de Jon și Andrew Erwin (“Octombrie Baby”), frate cineaști care se lege ca Brothers Erwin, ar putea fi descrise, cu exactitate, ca părți egale “Amintiți-vă de Titans” și reuniunea cort renastere. Dar până sfaturi de echilibru, mai degrabă prea ostentativ spre acesta din urmă în timpul ultimele minute, amestecul de ansamblu narativ de lecție de istorie, acțiune grătar și ridicare spirituală este în mod eficient și satisfăcător susținut in filmul Woodlawn.

La inimă, “Woodlawn” este un film biografic două-in-one, îngemăneze frumos poveștile Tandy Gerelds (Nic Bishop), un antrenor tare-driven de fotbal de liceu, și Tony Nathan (Caleb Castille), un jucator tanar prodigioasă care ar merge pe a fi un formidabil de rulare spate pentru Miami Dolphins. Timpul este la începutul anilor 1970, iar setarea primar este Liceul recent integrate Woodlawn în Birmingham, Alabama -. Un oraș divizat cunoscut în bătaie de joc ca “Bombingham”, după o serie de atacuri cu bombă motivate rasial (inclusiv infamul 1,963 explozia de la strada 16 Biserica Baptistă) în timpul anilor ’60.

Gerelds, un antrenor alb care a introdus legat un pistol la gleznă în curs de pregătire pentru eventuale altercații la Woodlawn, inițial pare mai resemnat decât reconciliant atunci când vine vorba de animozitate rasială printre jucătorii săi. Și el nu pare a fi deosebit de fierbinți în convingerile sale religioase. Dar toate acestea începe să se schimbe odată ce apreciază mai bine talentul brut de Nathan (și, e implicat, alți elevi negru noi Woodlawn), și după el expus la predicile prozelitism de Hank Erwin (Sean Astin), un auto-descrise ” capelan sport. ”

“Woodlawn” nu face foarte clar dacă Erwin are vreo legătură oficială la școală, sau orice altceva ar putea face pentru un trai. (Trebuie remarcat faptul că, în viața reală, acest personaj a continuat la tatăl două realizatori de film cu numele de Jon și Andrew.) Dar, de îndată ce Erwin este permis să dea un discurs agitare pep la fotbaliștii rasial fractionalized, și mai mult sau mai puțin instantaneu convinge le să “aleagă pe Isus,” coechipierii începe să joci – și rugăciune – împreună. Antrenorul Gerelds este inspirat pentru a semnala propria născut din nou zel, fiind botezat într-o biserică negru locală, și destul de repede, chiar ardoarea evanghelic antrenor alb la Crosstown rival Banci Liceul (jucat cu scena furtul Glee, dacă nu-vorbim gunoi, de C. Thomas Howell) beneficiaza de ceea ce ar putea fi cel mai bine descris ca un epifanie de contact.

Între timp in Woodlawn, Nathan demonstrează cum priceperea impresionant pe terenul de fotbal că este recrutat în mod activ de legendarul U. din Alabama antrenor Pavel “Ursul” Bryant, a cărui prezență se conturează mare “Woodlawn,” în ciuda faptului că timp de ecran relativ mic, datorită gravitas avuncular de un bine exprimate-Jon Voight. De pe teren, cu toate acestea, trebuie să se ocupe Nathan cu realitățile dure și pericolele cu care se confruntă constant un tânăr mândru negru care se distinge în acest timp special, și loc. La un moment dat, el refuză să dea mâna cu rușinos segregaționistă Gov George Wallace – un act de sfidare, care nu trece neobservat de rednecks ostile.

“Woodlawn” este dezamăgitor neclare cu privire la detaliile unui minor subplot implică colegii negru mai radicale lui Nathan, și prea timid la jumătate atunci când vine vorba de delimitarea răutatea nepocăit de rasiști ​​enervat de integrare. (La fel ca “Amintiți-vă de Titans,” acest film Woodlawn abține accentuat de a avea pe cineva renunțe la N-bomba.) Chiar și așa, frații Erwin și co-Scripter Quinton Peeples facă un efort lăudabil onest pentru a oferi context istoric pentru teatru lor serios și nou venit Castille este credibilă și de prestigiu ca un tânăr care se bazează foarte mult pe credința în Dumnezeu și sprijinul din partea familiei lui ca el examinează posibilitatea șansa lui unică de a ajuta la a face istorie.

Actor Brit Bishop din Woodlawn, care ar putea fi familiar telespectatorilor din SUA pentru rolurile din “Covert Affairs” și “Body of Proof”, adoptă convingător un accent sudic ca efort în timp ce transmite eforturi de autoritate și momente de îndoială cu privire Coach Erwin. Oameni de paie pentru a fi sigur, numai antagoniștii reale care împiedică acest personaj sunt scrise slab – cea mai mare parte, oficialii școală-board, care sunt îngrijorați de impactul de integrare, dar chiar și mai îngrijorat cu privire la rugăciune în școli sau la jocuri de fotbal. Dar niciodată nu minte: nimic, nici măcar rezultatul real al jocului, este permis să dezumfle impactul-mulțimea plăcut de punctul culminant al filme online Woodlawn, The viața reală 1,974 meci-up între Woodlawn și Băncile de fotbal echipele care au atras un record de 42.000 de fani la lui Birmingham Legion Field.

Scenograful Jaymes Hinkle și designerul de costume Anna Redmon se dovedesc a fi jucători cele mai valoroase în timp ce evocă viu anii ’70 în întreaga Songs ale epocii “Woodlawn.” – Inclusiv lui Bob Dylan “bat la ușa Raiului”, a doobie Brothers “” Isus este doar regulă “și, desigur, Norman Greenbaum lui” Spirit in the Sky “- sunt aptly alese pentru coloana sonora. S-ar putea pune la îndoială, deși, dacă realizatorii vreodată au fost tentați să includă Bobby Bare de-perioadă adecvată “drop piciorul Me, Isus (prin stalpii portii de viață)” din lista de redare Woodlawn.