Wild City (2015) film online subtitrat

Alt titlu: Bou Chau Mai Sing
Regia: Ringo Lam
Actori: Shawn Yue, Philip Ng, Jack Kao, Simon Yam, Louis Koo
Anul: 2015
Gen: Thriller, Crima, Actiune
Durata: 120 minute
IMDB: 5.7

loading...

Pentru cei care revelat în vizionarea de marcă păr de sensibilizare urmăriri de mașini Ringo Lam, împreună artere pline din Hong Kong, Wild City oferă emoții din belșug. Cele mai recente facilitate Hong Kong acțiune-thriller maestrului dezlănțuie automobile nu numai pe autostrăzi cu mai multe benzi si alei spate centrul orasului, dar, de asemenea întreaga subterane pietonale presărat-pilon. Vehicule rev peste camere aparent stabilite pe drum – probabil cu ajutorul unor efecte vizuale secolului 21 – și coliziunile sunt filmat de sus-aproape.

Astfel de papură de adrenalina deoparte, Wild Oraș clatina in comparatie cu multi-stratificat Cops-si-hoți clasice Lam de la anii 1990. În timp ce Lam merită o mulțime de credit pentru lipirea instinctele sale social-constiente după atât de mult timp departe – aceasta este primul său film în 12 ani – scenariul său nu are complexitatea și bogat simbolismul Full Alert (1997) și Victima ( 1,999).

Apoi, din nou, Wild City – care a plecat la Festivalul de Film de la Taipei, înainte de unspooling în China și SUA la sfârșitul lunii iulie – ar putea fi la fel de bine văzută ca Lam relaxarea ușor se înapoi în afacerea după pauză sa lungă, întoarcerea sa la lumina reflectoarelor cu a început în serios cu Lifetime Achievement Award a primit la Festivalul de Film de la New York din Asia la începutul acestei luni. În ciuda defectelor sale, filmul este angajarea suficient să reaprindă interesul în Lam, cu o producție de lângă film programat să înceapă în Taiwan în luna septembrie. Lam numara Quentin Tarantino printre majorete sale majore din afara Asia, și Wild orașului ar trebui să poată să atragă publicul considerabila pentru old-school din Hong Kong filme de acțiune în SUA și Franța.