Why Did I Get Married Too (2010) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Eu de ce m-am căsătorit?
Regia: Tyler Perry
Actori: Janet Jackson, Tyler Perry, Nia Iman Muhammad, Tyson Gilmore, Michael Jai White, Malik Yoba
Anul: 2010
Gen: Comedie, Drama, Romantice
Durata: 121 minute
IMDB: 4.4

In filmul Why Did I Get Married Too, patru cupluri de prieteni din perioada colegiului se reunesc in fiecare an pentru a-si petrece impreuna concediul, analizandu-si casniciile si impartasindu-si noutatile aparute in vietile si carierele lor. Saptamana intima petrecuta in paradisul natural numit Bahamas este tulburata de venirea lui Mike, fostul sot al Sheilei, care este decis sa o recucereasca pe aceasta si sa ii saboteze mariajul recent incheiat cu Troy.

loading...

Ceilalti membri ai grupului din Why Did I Get Married Too, isi dau seama ca nici ei nu sunt imuni la provocarile pe care le implica o relatie stabila si isi pun intrebari cu privire la fidelitatea si loialitatea partenerilor lor de cuplu. Astfel, Angela se teme ca sotul ei, Marcus, nu ii poate ramane fidel – acum cand s-a transformat intr-o vedeta de televiziune; Dianne si Terry resimt din plin efortul de a-si creste copiii, iar psihologul de succes Patricia, care s-a obisnuit sa studieze pana in cele mai mici detalii relatiile altora, constata ca si casnicia ei aparent perfecta cu Gavin a inceput sa aiba fisuri.

În acea noapte, el vorbește despre relația lui și Sheila, care înfurie Troy. Dianne solicită accidental Terry “Phil”, în cursul conversației. Angela este insistent despre obtinerea parola pentru telefonul mobil Marcus “, pentru că el are încredere că, dar Marcus ei distrage folosind sex in Why Did I Get Married Too. Dianne și Terry auzi argumentând mai târziu și cred că e Angela și Marcus, dar se dovedește a fi Patricia și Gavin. Când Dianne merge pentru a investiga, ea găsește Patricia, dar nu pot să o fac să-i spun ce sa întâmplat. În dimineața următoare, Sheila face clar faptul că, deși Mike spune el o dor, ea este complet peste el. La plajă, femeile întâlnesc un cuplu în vârstă care au aruncat accidental cenușa unui prieten pe Angela. Sheila îi invită la cină și acceptă. La “Why Did I Get Married Too” Ceremonia, Patricia anunță grupul care ea și Gavin devin un divorț, provocând o înnebunită de durere și înfuriat Gavin a mers pe jos de ea, pentru că nu știa ea a fost de gând să-l anunțe pentru a le.

Înapoi în Atlanta, Gavin și avocatul său întâlni Patricia cu avocatul ei, Dianne. Patricia și Gavin au decis să împartă totul în jos de mijloc în așezarea, dar Gavin arată că Patricia nu a oferit un cont care conține $ 850.000 de venituri ei carte. Patricia refuză să dea orice Gavin de bani ei carte, dar ea lasă, Gavin sfatuieste Dianne a spune Patricia să “pregătească pentru o luptă”, așa cum intenționează să obține jumătate din cont din Why Did I Get Married Too, de asemenea. Între timp, vecinul lui Angela ei spune că a fost audierea zgomote sexuale din casa atunci când Angela nu este acasă. Angela crede Marcus este inselat si l confruntă direct pe show-lui de televiziune, care apoi îi dă telefonul său mobil și parola. Gavin vine acasă foarte beat și se confruntă Patricia. El ia fotografii cu bebeluși fiului lor și batjocura ei despre lipsa ei perceputa de emoții, chiar și despre divorțul lor și moartea fiului lor, și apoi atacă ei, douses ei în vodca, apoi arde fotografii in Why Did I Get Married Too.