White Fang 2 (1994) film online subtitrat

Regia: Ken Olin
Actori: Scott Bairstow, Charmaine Craig, Al Harrington
Anul: 1994
Gen: Aventura, Familie
Durata: 106 minute
IMDB: 5.3

loading...

“White Fang 2” este o aventură vibrant despre un băiat și câinele lui și prietenele lor. Filmul “White Fang 2” spune povestea lui Henry (Scott Bairstow), un prospector de aur adolescent din Yukon, care se implică în cauza unui trib indian din apropiere, care este amenințat de o companie minieră rău. Henry este mult ajutat de câinele său, Colt Alb, dar în timp ce acestea sunt separate în părțile de mijloc ale filmului el se îndrăgostește de o fată indian, și Colt Alb se îndrăgostește de o lupoaica. Aceste romante conduc la un final care este pozitiv pline cu reuniuni bucurie, și nu pot să cred că ceea ce a condus reținere realizatorii să lase o ceremonie de nunta dublu.

Londra a spus povestea unui câine. Aceste film “White Fang 2” spun poveștile oamenilor și prietenii lor canin. În cazul în care filmul inspiră nici telespectatorii pentru a citi cartea, vor descoperi o imagine mai hardbitten, realistă a nord. Dar filmul spune o poveste de mare spirit, romantic, care uneori joacă ca un campenesc aventură Indiana Jones.

Un prolog explică de ce Jack, eroul de film anterior, nu mai este în jurul valorii de: El sa mutat în California și a plecat Colt Alb cu prietenul său Henry. (Jack a fost bine jucat de Ethan Hawke, recent vazut scazut pe o canapea și amărăciune lanț-fumat drum prin “Reality Bites”, zilele lui în Yukon o amintire îndepărtată.) Henry are o mulțime de saci de pepite de aur ascunse sub podeaua de cabina lui, și decide să le ia la oraș de pluta. Se pare că el este conștient că râu conduce la praguri și o cascadă, care separă Henry de aur și Colt Alb, și aproape le ucide pe amândoi.

Henry este luată de către un trib de indieni Haida, a căror stil de viață civilizat și blând este în pericol de unele personaje dubioase din orașul din apropiere. Un om care spune că este un ministru (Alfred Molina) continuă să-i vorbească încercând off din terenul lor. Dar Henry și o tânără fată frumoasă Haida (Charmaine Craig) literalmente se poticnească cu privire la secretul lor, atunci când acestea se încadrează în jos arborele de aer de o mină de aur.