When Calls the Heart (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Romantice
Producator(i): Michael Landon Jr., Janette Oke
IMDB: 6.7
Regia: Michael Landon Jr.
Actori: Stephen Amell, Maggie Grace, Lori Loughlin

loading...

When Calls the Heart este povestea de Elizabeth Thatcher (Drayton), un profesor tânăr obișnuit cu viața de înaltă societate, care primește primul ei mesaj clasă într-un oraș prerie în conducerea Western Frontier de încăpățânat cărbune-miner văduve Abigail (Loughlin ) și Frances (inteligent). Ea este hotărâtă să dovedească familia ei că ea este destul de curajos pentru a trăi pe cont propriu, dar se luptă cu propriile ei temeri și îndoieli. Atunci când ea descoperă (Grace) jurnalul secretul ei târziu mătușii lui Elizabeth, Elizabeth află ea era o femeie pionier însăși, un profesor în frontiera care sa luptat cu viața prerie și a căzut în dragoste cu un Regala Canadiana Mountie (Amell). Inspirat de cuvintele pline de speranță mătușa ei și determinarea unfaltering, Elizabeth a decis să se angajeze pe cont propriu aventură, folosind jurnalul ca ghid și familia ei prieten Edward, un alt Mountie (Sharman), ca sprijin in When Calls the Heart.

În această aventură ca în cele mai multe povești de frontiera americană privitorul este luată înapoi la timpul călătoriilor cu autocarul etapă, dar setarea în acest film When Calls the Heart este cel al vestul Canadei. Eroina noastră este o doamnă debutantă din clasa superioară și atunci când ea se transformă în jos avansuri de omul care pune profesorii, ea se trezește fiind direcționat către un oraș mic în vest. Cu ajutor de la un jurnal care a apartinut mătușa ei, Elizabeth încearcă să meargă pe urmele Numele ei.

Acest film When Calls the Heart are toate elementele povești occidentale că o mulțime de generația mai în vârstă au crescut cu. Plină de aventură, dragoste, comedie, dramă și, acest film When Calls the Heart urmareste povestea a două tinere și călătoriile lor la partea veche de vest a țării. Ei aspiră să-și îndeplinească pasiunea lor de educare a copiilor. Prin toate filmul arată cum ori s-au schimbat și modul în care această aventură le schimbat și modul în care credința lor le-a luat înainte.

Există câteva lecții care sunt predate în acest film – de exemplu, că a fi în voia lui Dumnezeu pentru viața ta ne face puternic pentru a indura ceea ce este în magazin pentru noi. Plus filmul face în punctul în care ar trebui să trateze pe alții cu respect. Suntem mandri de a acorda “Când apelurile Inima” Dove “Family-Aprobat” Seal pentru toate vârstele.