Welcome to the Punch (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Eran Creevy
Actori: James McAvoy, Mark Strong, Andrea Riseborough
Anul: 2013
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 99 minute
IMDB: 6.1/10 din 17403 voturi

loading...

Pentru un film Welcome to the Punch făcut pentru 8.5 milioane $, Bine ați venit la Punch este izbitor de lustruit. În același timp că este o sumă importantă de bani, scriitor și regizor Eran Creevy face ca fiecare număr penny. Pentru vioi timp de 93 de minute de funcționare, Creevy face thriller lui rutină suficient proaspete pentru a transforma COP gruff “cu ceva de dovedit” și rece-minded criminal “tras înapoi în joc” scenariul juca extrem de bine. Când suntem introdus pentru prima data in Welcome to the Punch, de James McAvoy lui Max Lewinsky, e în căutarea fierbinte de Jacob Sternwood (Mark Strong) și bătăușii lui, toti acestia sunt la fel de suav îmbrăcați posibil. Max ignoră ordinele să aștepte întăriri – deoarece oricine așteaptă întăriri? – Și sfârșește alungare Sternwood pe jos în timp ce echipa sa plimbari off subteran pe biciclete murdărie. Max prinde cu Sternwood, și întâlnirea merge la fel de bun ca se poate pentru neînarmat Max: el sfârșește cu o rotula prins. De la scorul de compoziție, este o deschidere fantastic care stabilește tot ce trebuie să știți, mai ales stilul elegant al filmului Creevy lui și cei doi conduce.

Ceea ce urmează in Welcome to the Punch, este mai mult de rutina, in timp ce, de asemenea, mentinerea respectabile ani simplicity.Three a-verbal de deschidere “după incident Max nu mai este smecherul a fost odată, lăsând toate luptele de partenerul său, Sarah Hawks (Andrea Riseborough). E mai lent, amar, și-a dat pe viața lui, într-o fază toate polițiștii de film eroic trebuie să treacă prin. S-ar crede spiritele lui ar ridicarea când Sternwood apare din nou pe grila din Welcome to the Punch, dar el devine și mai nesăbuit și obsesiv în încercarea sa de a-l aduce în jos. Sternwood, care se întoarce de la evadare lui islandeză după ce fiul său este rănit într-un loc de muncă mers prost, se termină prin a fi o țintă de o conspirație. Deci, nu Max. Cei doi echipa inevitabil pentru a salva propriile piei, și că este una dintre multele apelurile script Creevy lui. Ei o fac din supraviețuire, știind că nu pot da seama ce se întâmplă de lucru singur. Nu există nici o bătaie de joc sau de prietenie între cele două. Un respect ușoară face între ei, dar asta e despre asta.

Chiar dacă nu există vesel glume între Max și lui Iacov, in Welcome to the Punch, nu este încă distractiv de a fi avut-o cu perechea-poartă piele-coat. McAvoy urmarind puternică și ideea de cei doi teaming sus, sunt, pe hârtie, ridicol. McAvoy, în general, nu a fost asociată cu bărbăție brut în modul Strong are, dar aici el are în pică. El nu are o construcție macho sau figura în pericol, dar în schimb, el are o prezență dedicat și de neclintit, care se potrivește sentimentul efort puternic de rece. Cele două personaje sunt calificați și pot ocupa huligani în felul lor, asa ca Creevy arătându-le folosind mintea, mușchii, și scopul de a ieși dintr-o situație este întotdeauna impresionant. Directorul siguranță știe cum să livreze faze fixe. Nu orice bataie de acțiune se învârte în jurul dueluri, dar chiar și fiecare trage-out este paced diferit în funcție de cazul în care starea de spirit a poveștii este la. Sunt niciodată mare în ceea ce privește domeniul de aplicare, dar Creevy este plin cu controlul asupra geografie, stimulare, și extrem de gloanțe albastru-colorate in Welcome to the Punch.

Toate aceste focuri de armă strălucitoare, și ale filmului Welcome to the Punch – Bine ati venit in capcana două stele, fac Bine ați venit la Punch o mulțime-Pleaser cu o atitudine minimalist. Nu e nimic spectaculos despre film Welcome to the Punch în afară de, din nou, că deschizător teribil, și asta nu e o critică. Creevy face exact ceea ce are nevoie pentru a pentru a șir împreună o altă bucată de divertisment din “criminal și polițistul se află pe aceeași parte a legii!” Povestea. Conspirație filmului nu este tot ceea ce interesant, dar combo de Strong și McAvoy este. The Upside: Asocierea de McAvoy și puternic; cele primele zece minute; o varietate de piese set de acțiuni; Peter Mullan, joc amice lui Iacov, și Andrea Riseborough sunt o distributie de sprijin notabil; Jason Flemyng apar niciodată nu va face cooler de film; o multime de care James McAvoy striga; nu ar deranja un sequel.