Weekend în familie – Family Weekend (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Benjamin Epps
Actori: Olesya Rulin, Shirley Jones, Eddie Hassell
Anul: 2013
Gen: Comedie, Drama
Durata: 105 minute
IMDB: 6.3

loading...

Filmul Family Weekend ne aduce in prim-plan familia Smith-Dungy, o familie disfunctionala cu 3 copii, unde parintii sunt total dezinteresati de acestia. Pasiunea fiicei lor cele mari, Emily, in varsta de 16 ani, este sa sara coarda. In momentul in care aceasta participa intr-o comepetitie de sarit coarda importanta pentru ea, iar parintii ei uita sa-si faca aparitia, Emily se hotaraste sa repare lucrurile, si pune la cale un plan sa-si rapeasca proprii parinti in speranta de a-i reeduca si de a-i transforma in niste parinti adevarati. De aici lucrurile iau o intorsatura comica in filmul Family Weekend.

Emily (Olesya Rulin) este o viteză de campion coarda-jumping de scoala ei și overachiever general. Ea este lăudată de un băiat Lorn-dragoste la școală (deși ea este batjocorit de alți studenți) pentru realizările sale, dar familia ei nu-i pasă de succesul ei salt cablului. Vineri, Emily câștigă campionatul regional in viteza coarda-sărituri și se mută la campionatul de stat care va avea loc în week-end vine. Se uită la numai publicul pentru a găsi nimeni din familia ei aplauze pentru ei. Ea se confruntă cu familia ei la domiciliu în timpul unei cine de familie din Family Weekend, dar mama ei Samantha (Kristin Chenoweth), tatăl Duncan (Matthew Modine), fratele Jackson (Eddie Hassell), și sora Lucinda (Joey King) toate continuă să fie înfășurat în sine și ignora motiv o să ia o salt-cablului serios.

Family Weekend inspirat de un segment Animal Planet fratele ei semi-autist mai mic Mickey (Robbie Tucker) este uitam pe tratarea diavoli tasmanieni pentru un tip de cancer de sedative creaturi astfel de tratament poate fi administrat și într-o încercare disperată de a aduce familia înapoi împreună, Emily secret de droguri băuturi părinților ei cu sedative mamei sale, apoi se leaga fiecare dintre ele la un scaun. Ea reușește să le dețină până duminică dimineață cu ajutorul frații ei in filmul Family Weekend, bunica CG (Shirley Jones), și prietena ei Kat școală (Chloe Bridges), care este vecinul ei. În timpul week-end, ea încearcă să-i învețe părinții ei cum să-mamă. În timp ce tatăl ei cedează în curând la Stockholm și în mod eronat sindromul ei laudă, mama ei încă convins-o cearta de multe ori. După o emoțională-la-unu cu mama ei, care aduce lacrimi de la Emily, ea în cele din urmă reușește să atât aducerea părinții ei din nou împreună și care provoacă toți membrii familiei să realizeze că toată lumea în familie este importantă și are nevoie de sprijin.

În Family Weekend, momentul în care poliția apar duminică dimineața din cauza videoclipuri Kat a pus on-line cu privire la răpirea, parintii ei si-au schimbat atitudinea vecinul lor și de a ajuta Emily scape pentru a ajunge la finala de stat. În timpul competiției ei salt, toată familia ei apare în cele din urmă la campionatul de ei majorete. Ea nu mai sari o clipă, atunci când ea vede familia ei, dar încă câștigă locul al doilea. Poliția, de asemenea, apar și arestarea ei pentru că a atacat co-lucrător / faux-prietenul mamei ei la ea acasă, care a întrerupe în teren o răpire.