We Are Your Friends (2015) film online subtitrat

Gen: Drama, Muzical, Romantic
Scenariu: Max Joseph, Meaghan Oppenheimer
IMDB Rating: 5.9
Regizor(i): Max Joseph
Actori: Zac Efron, Wes Bentley, Emily Ratajkowski

loading...

„We Are Your Friends”, regizat de Max Joseph, de la un scenariu de Iosif și Meaghan Oppenheimer (bazat pe o poveste de producător Richard Silverman), face o mare de „asistent” EDM. Nu e format vizual modul elegant, flexibil de cinematografia, care amestecă tropi de design grafic, cu animație și astfel pentru unele dintre cele mai captivante secvențe filmului. E o scenă în care protagonistul, un DJ tinerei EDM numit Cole Carter, explică știința EDM ca el roci un ring de dans, elaborarea pe obtinerea de BPM magic (bătăi pe minut) Nr, care face muzica controla subiecții podea de dans, aproape-zombie ca și în strânsoarea de bas pulsează. Există un pic de-muzica sarguincioasa nume de picurare, cu un DJ mentor manifestare off un Buchla sintetizator rară și compararea posibile protejatul lui, nefavorabil, cu o Juan Atkins.

Iosif a făcut recent un documentar despre producerea EDM echipa / înregistrare eticheta DFA, așa că are unele cunoștințe autentic sub centura lui. Și în timp ce EDM este un domeniu de muzică în care experiența mea nu se extinde cu mult trecut cea a unui pasionat interesat / diletant, coloana sonora a acestui film EDM sunat destul de credibil / fierbinte pentru mine. Păcat că dinamica caracter filmului We Are Your Friends și complot sunt la fel de brânzos ca și cea a, oh, eu știu, „. Nu bat The Rock” Cum e asta pentru clișeu: talentat, dornic, dar DJ rasinoase devine luat sub aripa lui mai vechi, populare, dar și ros-aproape de-a spălat-up stele gen, care l-au corzi arată, deschide urechile, și care se întâmplă, de asemenea, să … așteptați pentru ea … o prietenă superb cu care domnul talentați și dornici devine încurcate într-o mod rău. Da, acest tip de complot.

Ce e mai rău este că a spus DJ, Cole Carter, vine cu un contingent de San Fernando Valley tatted Pals BroDouche, un fel de afara „Diner” Manualul dar mai beligerant, clueless, și sexist. Și minus orice farmec. Nu e super-obraznic Mason (Jonny Weston), auto-proclamat „star de cinema” Ollie (Shiloh Fernandez), și veveriță (Alex Shaffer). În cazul în care nu ați ghicit, Squirrel este cel timid, sensibil. „. Vecinii” În ceea ce pentru Cole, el a jucat de Zac Efron, printr-o edgier pic după ce am avut-o, în urmă cu câteva luni, vin la un pic de dezinformare: Am citit undeva că Zach Braff juca rolul de DJ EDM în acest film We Are Your Friends. Am avut o observație mare pregătit, ceva de-a lungul liniilor de „Zach Braff încearcă să se dea drept un tip care chiar auzit nici EDM, să nu mai vorbim un EDM DJ, este la fel de plauzibilă ca Bruce Hornsby bruiaj cu The Melvins.” Dar , așa cum am spus, am fost dezinformat in filmul We Are Your Friends.

Efron, cu toate acestea, de multe ori se uită aproape pe mare ca Braff ar avea. O parte din aceasta are de a face cu caracterul său fiind un pic de un cifru pentru a începe cu. Sa triunghi mentor-prietena, în timp ce în întregime dinafară și previzibil în majoritatea mențiunilor sale, constituie, de asemenea una dintre cele mai watchable porțiunile generale ale filmului We Are Your Friends (chestii cu Cole și amicii lui este foarte aproape insuportabil, iar ocolul acestor Mileniului carierei contestat ia cu o grosier vultur imobiliare într-un subplot constituie mai multe soiuri de nadir), deoarece DJ mentor este jucat de Wes Bentley, care aduce un curent subteran colibri de sardonicism la rolul său, și asistent / prietena este jucat de Emily Ratajkowski care este doar … încântător să se uite la. O scena de la o Vegas DJ Fest care personajul îi dă Cole o filă de Ecstasy, sau orice ar fi, și ei „nominal” împreună ma făcut să doresc am fost un om mult mai tânăr, un om cu părul, și o toleranță pentru droguri de agrement. Eu ar trebui să spun APROAPE ma făcut să vrea, așa cum am se întâmplă să fie fericit căsătorit cu o femeie frumoasa care nu-i pasă că sunt chel. Am, de asemenea, ar trebui să menționez că în afară de a avea Major Prezența, in We Are Your Friends, Ratajkowski navighează trei (de fapt, doar) noduri personajului ei cruciale, dulce, sexy, și sensibil, foarte bine.

Dar am face o digresiune. Ca nu cumva privitorul ajuns la concluzia că portretizarea acest film a culturii de droguri EDM este prea cavaler, nu face lovi cu piciorul în cele din urmă o lângă Plot precautie Tale punct, care este arbitrar, până la punctul de jignitoare. Doar că e prea târziu pentru a fi într-adevăr insultat, pentru că unul este deja dureros de conștient de cât de succes a fost filmul We Are Your Friends. Și apoi, când filmul We Are Your Friends o face încercare mai ostentative pentru a obține telespectatorilor laici la „Grok” EDM, e prea târziu, în ciuda secvența fiind un fel de nu-i rău. În timp ce eu s-ar putea merge de fapt, si sa cumpere albumul soundtrack, ultimul lucru pe care am să spun despre film este prieteni nu ar trebui sa lase prietenii să plătească bani pentru a vedea „We Are Your Friends”