We Are What We Are (2013) Film Online Subtitrat

Alt titlu: Suntem ceea ce suntem
Gen: Drama, Groaza, Thriller
Producator(i): Nick Damici, Jorge Michel Grau
IMDB: 5.8
Regia: Jim Mickle
Actori: Kelly McGillis, Odeya Rush, Ambyr Childers

loading...

Familia Parker din We Are What We Are, trăieşte într-o casă de la marginea unui orăşel din Delware, aproape de pădure. Când mama celor trei copii moare după o criză provocată de o boală misterioasă, tatăl decide că responsabilităţile trebuie preluate de Iris, fiica mai mare. Bărbatul insistă că lucrurile trebuie să continue la fel, tradiţiile trebuie păstrate, ritualurile trebuie făcute. Între timp, orăşenii descoperă oase umane în apa râului şi încep să-şi pună întrebări legate de dispariţiile a 30 de oameni în ultimii 20 de ani. La autopsie, medicul descoperă că doamna Parker a avut o boală foarte rară, specifică unor triburi din Papua Noua Guinee.

Auzind premisa pentru noul film de groază “We Are What We Are”, mulți oameni vor presupune nici o îndoială că va fi un fel de comedie neagră hidos combinarea-jet negru umor cu imagini înspăimântătoare conceput pentru a ține telespectatorii de la a face orice vizite la concesiunea sta în viitorul apropiat. În schimb, se tratează conceptul într-un mod liniștit și deliberat de-a lungul și în timp ce o astfel de abordare se poate dovedi dezamăgitor pentru oricine în speranța pentru o baie de sânge trasă în linii mari, tonul grav și respectuos ajută să facă o experiență moviegoing adevărat înfiorător, care va atrage atât fanii grave al genului și cele de telespectatori doar în căutarea pentru o poveste bine spusă. (We Are What We Are)

We Are What We Are amplasat într-un oraș îndepărtat mic în afara Munții Catskill, centrele de film pe Parkers, o familie destul de izolat, dar altfel normal aparent care, ca se deschide povestea, este marcat de tragedie atunci când matriarhatului moare într-un accident tragic adus pe de o furtuna masiva. Acest lucru este destul de oribil, dar pentru a face lucrurile mai rău, este doar vorba de timp pentru ei să treacă printr-un ritual religios care a fost efectuată în familie pentru un cuplu de secole și care se poate face numai de către femeia casei. Oh, da, ritualul în cauză implică canibalism.

Bobinare de la moartea soției sale in We Are What We Are, tatăl dominator Frank (Bill Sage) insistă asupra apăsând înainte și iese în noaptea de moartea soției sale de a aduce înapoi un voluntar nu-așa-dispus să manacle în subsol în curs de pregătire pentru ceremonia. Pe de altă parte, fetele adolescente Iris (Ambyr Childers) și Rose (Julia Garner) nu sunt la fel de entuziasmat cu responsabilitățile care au fost brusc forțate asupra lor. Ce Parkers nu realizeaza este ca secretele lor de înspăimântătoare sunt în pericol de a fi dezvăluit de către poliție, un vecin curios (Kelly McGillis) și un medic local (Michael Parks) a cărui fiică a fost o casă antreu Parker. Chiar Mama Natura ajunge în actul, ca ploile torențiale încep să descopere dovezi scheletice de crime de nedescris.