Wazir (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Bejoy Nambiar
Actori: Amitabh Bachchan, Farhan Akhtar, Aditi Rao Hydari
Anul: 2016
Gen: Crima, Drama, Mister, Indiene
Durata: 103 minute
IMDB: 7.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Bollywood a început anul într-o notă palpitant cu prima lansare mare wazir promițătoare la o plimbare de putere-ambalate. Cu scriitorii Abhijat Joshi și Vidhu Vinod Chopra și etaleze actori precum Amitabh Bachchan, Farhan Akhtar și Manav Kaul, așteptările sunt mari din saga thriller răzbunare. Are livra?

Filmul Wazir a narează povestea unui polițist (Farhan), un om cu handicap (Amitabh) și circumstanțele neobișnuite care conduc la o prietenie între cele două.

Wazir se deschide într-o notă de decuplare – un cântec lent, romantic (Tere Bin) joacă în fundal povestea de dragoste a daneze (Farhan) și Ruhana (Aditi) vine în prim-plan. În momentul în care se termină melodia, o întorsătură tragică a evenimentelor lasă îndurerate cuplu și deprimat. Filmul urmărește apoi Pandit Omkarnath Dhar (intrarea lui Amitabh în viața daneză și prietenia lor.
Dar, în termen de momente ale piesei lent, un scenariu bine scris vă asigură pe marginea scaunelor dumneavoastră. Dintr-o trage-out bine împușcat și perfect editate pentru a construi până la o prietenie nevinovată, regizorul ne ține pe ghimpi ca povestea se desfasoara.

Daneză, protagonistul, nu este regulat erou Bollywood. El este un ofițer de poliție care ai vrea să palmă pentru prostia lui: În momentul în care el se întoarce mașina în jurul pentru prima urmărire a filmului Wazir, naivității lui este enervant și predictibil periculos.

De asemenea, un actor genial ca și Manav Kaul este dezamagitor insuficient folosit. Kaul joacă un politician coniventă, dar există puțină carne în caracterul său pentru a prezenta priceperea care acționează.

Și, cel mai rău dintre toate vine la final, în amuțire în jos tuturor comploturile și planurile ocolite, odată ce povestea se năpusteau spre final. Dezvăluind entorse este mare pentru public, dar de ce thrillere cele mai multe hindi termina cu un singur personaj spune publicul, “Știi ce? L-ai văzut A, dar a fost de fapt B. “O grabă inteligent editat de ceea ce sa întâmplat de fapt în spatele suspans ar trebui să fie destul de convingătoare; nu este nevoie de un personaj a spune totul în cât mai multe cuvinte.