Disparuti in Wayward Pines – Wayward Pines (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Chad Hodge
Actori: Toby Jones, Shannyn Sossamon, Melissa Leo, Matt Dillon, Carla Gugino
Anul: 2015
Gen: Seriale Online, SF, Drama, Mister
Durata: 60 minute
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Wayward Pines SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

Wayward Pines SEZONUL 2 Online:


S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:

S02E07:

S02E08:

S02E09:

S02E10:


Sinopsis Wayward Pines

În centrul atenției este un agent FBI (Matt Dillon), care ajunge într-un mic orășel din Idaho după ce doi colegi ai său au dispărut aici. Poate că puține orașe din SUA sunt mai pitorești și bucolice decât Wayward Pines. Dar mai multe evenimente neprevăzute îl vor face pe erou să fie tot mai convins că șansele sale de a scăpa cu viață din orășel scad cu fiecare minut petrecut acolo. Din distribuție mai fac parte Melissa Leo, Terrence Howard, Carla Gugino, Toby Jones și Juliette Lewis.


Trailer Wayward Pines


Review Wayward Pines

Scurtă descriere a miniseria Disparuti in Wayward Pines este că agentul Serviciului Secret Ethan Burke (Matt Dillon) este pe drum de la Seattle la Idaho, atunci când el este într-un accident de mașină și se trezește în deviere Pines, un coșmar plastic orașului fals de care poate ” T de evacuare. Puteți găsi elemente puternice de Twin Peaks și Prizonierul din ea, plus un pic de care se simt pierdut și o mulțime de care Twilight Zone Vibe. Cele pietrele nu sunt greu de găsit, și totul pare foarte Shyamalan pasă (el conduce, de asemenea, primul episod).

Este, de asemenea in serialul Disparuti in Wayward Pines, de-a lungul drum, o înnebunitor mish-mash de ton trece de la grave mort înfiorător la stupide și apoi mai departe spre un fel de minte-îndoire distopic sci-fi. Deci, da, dacă ești pentru ceva complet diferit, care poate ajunge implozie la fel de ușor cum ar putea fi nituire, apoi face angajamentul. Capricios Pines este umplut cu destule stele de oaspeți și viteze de nu rămână în același loc și, prin urmare rămâne interesantă, deși nu întotdeauna logic sau satisfăcător. Fox este facturare acest lucru ca o “thriller psihologic” și nu pare frică să arunce în jurul comparația Twin Peaks (și, deoarece nu ești mergi la a lua ca reboot pe Showtime, există un alt motiv pentru a viziona acest lucru).


Seria Wayward Pines

Seria începe cu Dillon lui Ethan Burke trezesc în adâncime pădurile din Wayward Pines, misterioase de Idaho, la fel ca Jack din Lost trezit pe această plajă. Ce descoperă destul de repede, mai ales dacă a ascultat vreodată ce Rod Serling spunea pe The Twilight Zone Ethan, este faptul că orașul deviere Pines nu este ceea ce pare. Ceva este oprit. Nimic nu are sens. Se pare ca un fel de avanpost utopic curat în munți, dar atunci când Ethan trece în oraș și se trezește în spital pustiu cu Nurse înfiorător Pam (Melissa Leo), e destul de clar că e în Freaksville, ca ea e parte asistenta Ratched la One zburat peste Cuibul cuci și o parte Frank Booth de la Blue Velvet.

Da credit Shyamalan și deviere Pines pentru turnarea de All-Star, care, în plus față de Dillon și Leo, include Carla Gugino, Terrence Howard, Juliette Lewis, Toby Jones, Hope Davis, Reed Diamond, Justin Kirk, Shannyn Sossamon și, probabil, câteva alții vei in seriale online Wayward Pines.