Warrior King 2 – Tom yum goong 2 (2013) film online subtitrat

Gen: Actiune
Producator(i): Prachya Pinkaew
IMDB: 5.3
Regia: Prachya Pinkaew
Actori: Tony Jaa, Marrese Crump, JeeJa Yanin

loading...

Când (Tony Jaa) elefant Kham este furat el merge la vânătoare de răpitorii, în curând găsirea el însuși numărul unu suspect în moartea omului el crede a fi de vina. Cu nu numai poliția pe urmele lui, dar, de asemenea, nepoatele gemene răzbunător de răpitorul misiunea sa este de a salva nu numai elefantul, ci, de asemenea, dovedi nevinovăția.

Totul a început bine cu Warrior King 2, totul părea să fie în montarea la locul. Aveți o poveste destul de subțire pentru a lipi scenele de lupta împreună, un tip rău în formă LC (RZA), care pare a avea o forță de neoprit de luptători de la chemarea lui și, desigur, ai elefantul. Există o margine de benzi desenate la film și lucrurile se simt doar un pic nebun, care este tot bun. Problema vine nu numai în scenele în care nu există nici o luptă, dar, de asemenea, în scenele de lupta, de asemenea, în sine.

Problema cu scenele de lupta sunt utilizarea de efecte CGI și 3D pentru a încerca și a adăuga un pic de ceva special pentru coregrafie. Ideile sunt bune și la primul unele elemente nu au un simt de Kung Fu Hustle desen animat ca stilul de a ei, dar problema este că acesta începe să se simtă discordant între ceea ce nu este real și în cazul în care coregrafia reală preia. Pentru a fi un succes aceste elemente trebuie să arate ca acestea sunt parte a mediului care lupta are loc, dar pot să vă spun că acest lucru nu este cazul și pentru că acest lucru este de remarcat este nevoie de departe unele dintre impactului. Dovada este prezentat chiar și în filmul Warrior King 2 în sine, atunci când avem o luptă completă fără îmbunătățirile care se simte superioare celor mai spectaculoase. Îmi place ideea de a ceea ce a fost încercat, dar doar simțit obligat și nu într-adevăr nevoie, în special elementele 3D.

În scenele folosite pentru a împinge de-a lungul povestea reală slăbiciune a fost foarte evident și în unele puncte simtit ca acestea ar putea fi tăiat sau scurtat doar pentru a ridica ritmul filmului Warrior King 2. Nu văd acest lucru ca pe un factor major împotriva filmul Warrior King 2, deși ca filmele în care lupta este accentul foarte rar merge pentru o poveste puternică, nu a fost doar un sentiment că în cazul în care a fost tăiat ușor ar fi fost o îmbunătățire a produsului final .