War Room (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Alex Kendrick
Scenariu: Alex Kendrick, Stephen Kendrick
Actori: Priscilla C. Shirer, T.C. Stallings, Karen Abercrombie
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 6.3

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Producția cinematografică ‘War Room’ a urcat pe primul loc în box-office-ul nord-american în al doilea weekend de la lansarea sa pe piață, detronând campionul care s-a menținut timp de trei săptămâni pe locul întâi, ‘Straight Outta Compton’. ‘War Room’ a avut încasări de 9,35 milioane de dolari în SUA în acest week-end, cu 18 la sută mai puțin decât în primul weekend de la lansare. Filmul produs cu un buget redus de Kendrick Brothers a avut costuri de producție de 3,5 milioane de dolari și a încasat 24,7 milioane de dolari în zece zile de la premieră.

Lansat în 391 de cinematografe în prima săptămână, ‘War Room’ a fost difuzat în 1.526 de locații în a doua săptămână de la lansare. După ce a condus box office-ul în ultimele trei săptămâni, filmul “Straight Outta Compton” despre epopeea grupului NWA, inițiatorul stilului muzical “gangsta rap” a trecut pe locul al doilea în acest weekend, cu o valoare estimată a încasărilor de 8,85 milioane de dolari, în scădere cu 32,6 la sută față de sfârșitul săptămânii trecute.

loading...

Peisajul cultural și cinematografic din America de Nord este dominat de un film de excepție intitulat War Room, o producție care după doar două săptămâni de la lansare, a detronat filmul care s-a aflat pe primul loc în Box Office-ul american: producția Straight Outta Compton, care a deținut supremația aproape o lună de zile. Filmul War Room a surclasat celelalte producții cinematografice, având încasări de 9,35 milioane de dolari în America, și asta la doar două săptămâni de la lansare și în contextul în care nu a fost distribuit și difuzat în cinematografele mari din toate țările Uniunii Europene. Chiar și așa, producția War Room a înregistrat o scădere de 18% la nivelul încasărilor față de week-endul trecut, când a dat o adevărată lovitură.