War Dogs (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Todd Phillips
Actori: Ana de Armas, Miles Teller, Jonah Hill
An: 2016
Genuri: Comedie, Crima, Drama
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis War Dogs

Regizorul trilogiei „Marea Mahmureală”, Todd Phillips, revine cu o nouă comedie, bazată pe fapte reale. „War Dogs: tipii cu arme”, care îi are în rolurile principale pe Jonah Hill şi Miler Teller.

Războiul din Irak devine cea mai profitabilă afacere pentru doi tineri prieteni din Miami. Mai ales după ce o iniţiativă guvernamentală permite micilor întreprinzători să liciteze pentru contracte cu armata americană. Rapid, cei doi încep să învârtă sume uriaşe de bani, ducând o viaţă plină de lux şi extravaganţe.

Lucrurile scapă de sub control în momentul în care încheie un contract de 300 de milioane de dolari cu armata afgană. Căreia trebuie să îi livreze un stoc uriaş de arme. Pe lângă figurile periculoase implicate, în tranzacţie mai intervine ameninţător şi guvernul american.

Warner Bros. Pictures prezintă din 19 august la cinema comedia „War Dogs: tipii cu arme”, o producţie Joint Effort/Mark Gordon Company, regizată de Todd Phillips.


Trailer War Dogs


Review War Dogs

“War Dogs” prezinta povestea a doi prieteni, care pun bazele unei afaceri cu arme, aparent in plina legalitate. Dupa ce obtin 300 milioane de dolari dintr-un contract militar incheiat cu Guvernul S.U.A., in timpul razboiului din Irak. David Packouz si Efraim Diveroli isi schimba viata complet. In timp ce sunt acaparati de un stil de viata plin de excese si imbratiseaza viata de noapte in cele mai exclusivite cluburi. Cei doi prieteni urmeaza sa se confrunte cu problemele din spatele sumelor exorbitante de bani.

Vestea buna abia acum vine: multe secvente din War Dogs au fost filmate si in Romania, astfel ca la premiera filmului este posibil sa recunostem cateva din locatiile din film (una dintre ele fiind chiar Casa Poporului unde Jonah Hill si Miles Teller au fost vazuti filmand anul trecut, alaturi de regizorul Todd Phillips).

Alaturi de starurile sus mentionate, in War Dogs il vom vedea intr-o scurta secventa si pe actorul roman Andrei Mateiu (cunoscut din lung metrajul lui Paul Negoescu O luna in Thailanda si serialul Atletico Textila unde il interpreteaza pe Costelus).

Din distributie fac parte: Bradley Cooper, nominalizat la Oscar de patru ori pana in prezent (“American Sniper”, “America Hustle”) si Anna De Armas (”Knock, Knock”).

O comedie plina de actiune care a fost filmata atat in California, Miami, Maroc cat si in Bucuresti, Romania. Pelicula “War Dogs” urmeaza sa apara in cinematografele din S.U.A. Pe data de 19 august 2016.