Wall-E (2008) DUBLAT Online

Regia: Andrew Stanton
Actori: Elissa Knight, MacInTalk, Jeff Garlin, Sigourney Weaver, Fred Willard, Ben Burtt
Anul: 2008
Gen: Aventura, Animatie, Familie, Dublate
Durata: 98 minute
IMDB: 8.4

loading...

Pixar “Wall-E” reușește de a fi trei lucruri deodată: un film de animație captivantă, o uimire vizuală și o poveste decent science-fiction. După “Kung Fu Panda”, am crezut că am avut doar despre epuizat de alimentare meu de urgență de credulitate copil, dar aici este un film, cum ar fi “Finding Nemo”, care vă puteți bucura chiar dacă ați crescut. Că acesta funcționează în mare măsură fără dialog vorbit este cu atât mai surprinzătoare; se poate barierele lingvistice ușor cruce, care este cu atât mai bine, având în vedere că aceasta spune o poveste planetar.

Este de 700 de ani în viitor. Un oraș de zgârie-nori se ridică din țară. Un punct de vedere mai aproape arată că zgârie-nori sunt toate construite din gunoi, frumos compactată în pătrate sau baloturi și îngrămădite pe partea de sus a unul pe altul. În toată țara, doar o creatură stârnește. Aceasta este WALL-E, ultimul dintre roboți energie solară funcționare. El – povestea nu lasă nici o îndoială cu privire la sex – scade gunoiul, lopeți in burta lui, comprimă l într-un pătrat și urcă pe trepte lui tractor și heads-up un drum de lichidare în partea de sus a mai recente zgârie-nori sale, să-l loc perfect pe gramada.

Este singuratic fi WALL-E. Dar nu WALL-E chiar știu asta? El vine acasă, la noapte într-o zonă de depozitare mare, în cazul în care el a adunat cateva comori de scavengings sale de gunoi și festonat-le cu lumini de Craciun. El roți în poziția sa de repaus, decolează suport sale de roțile lui obosite, ajungând în modul Sleep. Mâine este o altă zi: unul dintre miile de la ultimele oamenii părăsit Pământul și sa stabilit pe orbita la bordul nave spatiale gigantice care seamănă spa-uri pentru grăsimea și leneș.

Într-o zi de rutina WALL-E de-vârstă este spulberat. Ceva nou apare în lumea lui, care de altfel a constat doar de lucruri vechi lăsat în urmă. Acest lucru este, de ochiul nostru, o navă spațială elegant. Pentru ochii Wall-E a lui, cine știe? Ceea ce cu un lucru și altul, WALL-E este scobit de către navă și a revenit la nava orbiteaza Axiom, împreună cu cele mai recente descoperirea prețioasă: un mic, planta verde perfect, pe care la găsit în creștere în dărâmături și transplantat la un pantof vechi.