Vremea Barbarilor – Barbarians Rising (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Michael Ealy, Kirsty Mitchell, Ian Beattie
An: 2016
Gen: Seriale Online, Actiune, Drama, Istorice
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Barbarians Rising SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:


Sinopsis Vremea Barbarilor – Barbarians Rising

Noua serie ”Vremea Barbarilor” prezintă poveștile unor luptători legendari precum Hannibal, Spartacus, Boudica, Arminius, Attila Hunul, dar și parcursul goților și vandalilor, care au riscat totul pentru a schimba lumea. Imperiul Roman îi numea barbari – triburi despre care romanii credeau că nu pot fi civilizate și că existența lor este brutală și marcată de violențe. Totuși, aceste triburi erau formate din bărbați și femei care au dus bătălii legendare ce au marcat cursul istoriei.


Trailer Vremea Barbarilor – Barbarians Rising


Review Vremea Barbarilor – Barbarians Rising

Imperiul Roman îi numea barbari – triburi despre care romanii credeau că nu pot fi civilizate și că existența lor este brutală și marcată de violențe. Totuși, aceste triburi erau formate din bărbați și femei care au dus bătălii legendare ce au marcat cursul istoriei.

Vremea Barbarilor arată mărirea și decăderea Imperiului Roman din perspectiva liderilor rebelilor barbari /revoltelor barbare. Este o călătorie în adâncul revoltelor împotriva puterii absolute. Primul sezon are 8 episoade, în stil docu-dramă, care prezintă povestea adevărată a luptei de 700 de ani pentru doborârea Imperiului Roman.

În România, serialul a avut premiera la tv anunțată în prima parte a anului 2016, dar a fost mutată pentru luna septembrie. Co-producție globală marca History Channel, serialul va fi difuzat în peste 180 de țări, iar premiera va avea loc simultan.

”Vremea barbarilor” prezintă poveștile unora dintre cei mai mari luptători, precum Hannibal – care la vârsta de nouă ani a făcut un jurământ de sânge; Spartacus – sclavul devenit liderul revoltei barbare; Boudica – războinica Regină Celtă; Arminius – fiul răpit al Germaniei; Attila – Biciul lui Dumnezeu, Goții – un neam de războinici trădat de imperiu; și Vandalii – luptătorii rătăcitori care au dat lovitura finală Romei. Puse una lângă cealaltă, aceste povești prezintă modul în care dorința agresivă de expansiune a condus, în final, la căderea unuia dintre cele mai mari imperii din istorie.