Volver (2006) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Crima, Drama
Producator(i): Pedro Almodóvar
IMDB: 7.6
Regia: Pedro Almodóvar
Actori: Penélope Cruz, Carmen Maura, Lola Dueñas

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Volver (2006)

Sinopsis film Volver (2006)

Trei generații de femei încearcă să supraviețuiască focului, nebuniei, superstițiilor și morții, apelând la bunătate, minciuni și o vitalitate fără limite. Ele sunt Raimunda (Penelope Cruz), căsătorită cu un muncitor șomer și mama unei adolescente (Yohana Cobo), sora ei, Sole (Lola Duenas), care este coafeză, și mama lor (Carmen Maura), care a murit într-un incendiu, în brațele soțului ei. Ea îi apare mai întâi sorei ei (Chus Lampreave) și apoi lui Sole, deși în sat mai există persoane cu care are lucruri de împărțit. Printre ele se numără Raimunda și vecina Agustina (Blanca Portillo).

Review film Volver (2006)

În Pedro Almodovar feeric, blând, transgresia “Volver”, un matriarch decedat pe nume Irene (Carmen Maura), sa mutat cu sora ei Paula (Chus Lampleave), care este în creștere senilă și apreciază un ajutor în jurul casei, mai ales cu coacere. Ei trăiesc, sau orice altceva v-ar numi, într-un oraș spaniol, unde oamenii mor tineri, iar femeile petrec week-end vesel lustruire și tinzând mormintele lor, la fel ca și în cazul în care acestea au fost păstrarea casa pentru ei. În stil clasic exemplar, Almodovar folosește o urmărire de la dreapta la stânga împușcat pentru a arăta menaj ne transportă înapoi în trecut, și apoi un zoom subtil, centrat pentru a stabili trecutul, ca parte a prezentului.

Ne întâlnim Raimunda (Penelope Cruz) și Sole (Lola Duenas), fiicele lui Irene; Fiica lui Raimunda, Paula (Yohana Cobo), și Paco (Antonio de la Torre), Raimunda de bere-swilling, soțul layabout. Două decese apar la distanțe apropiate să perturbe acest echilibru fericit: tanti Paula carene peste, tineri și Paula repulses un avans de tatal vitreg al lui Paco ei folosind un cuțit mare, sângeroase, foarte hitchcockian. Paco se termină pe podeaua din bucătărie, brațe și picioare într-un memento sa fie moi nefirească a corpului pe afișul lui Preminger sale “Anatomia unei crime.”

În cazul în care va fantoma lui Irene merge acum? De ce, în mod evident, celui care are nevoie de ea cel mai mult – Raimunda. Aceasta este setarea pentru o adunare de confuzie cauzat de crimă, reîncarnare și comedie, care implică și achiziționarea sa de aproape accidentale Raimunda a restaurantului în cazul în care ea are una dintre mai multe locuri de muncă part-time.

Almodovar este mai presus de toate un regizor care iubește femeile – tineri, bătrâni, profesioniști, amatori, mame, fiice, nepoate, morți, vii. Aici intriga lui veselă combină viața după moarte cu ascunderea crimei, succesul în afaceri restaurant, lansarea și fiice cu soluții complet serendipitous la problemele (aproape) tuturor. El realizează, de asemenea, un portret viu al vieții într-un sat nu spre deosebire de cea în care a fost născut.