Sfaturi pentru Vizionarea Filmelor Online fara intrerupere pe PortalulTauTV

 

1. Navigatorul web (browser-ul)

Inainte de a recomanda un navigator de internet trebuie sa stim cateva lucruri. Ce este un navigator web? Un navigator sau un browser (numit și navigator Internet, browser web, navigator web sau explorator web; „browser” ) este o aplicație software (program) ce permite utilizatorilor să afișeze text, grafică, video, muzică și alte informații situate pe o pagină din World Wide Web, dar și să comunice cu furnizorul de informații și chiar și ei între ei. Pe piata sunt peste 10 tipuri de navigatoare web. Unele mai bune altele mai slabe. Pentru calculator este recomandat sa folositi navigatoarele de internet Google Chrome, Firefox sau Internet Explorer. Pentru a le descarca faceti click pe denumirea lor. PortalulTauTv.com recomanda folosirea la Google Chrome pentru ca dispune de cel mai bun, calitativ stream video.

Pentru mobil/smartphone/tableta recomandarea noastra este tot Chrome. Pentru a-l descarca faceti click pe denumirea lui, direct de pe mobil sau tableta sau instalati-l din store/google play.

2. Providerul de internet

Fiecare utilizator de pe internet are un furnizor de internet. Fiecare furnizor ofera la randul lui pachete cu viteze diferite. Din cauza numarului mare de furnizori si pachetelor de internet, va punem la dispozitie la fiecare film online diferite surse video. Tot ce trebuie sa faceti prima data este sa vedeti care dintre sursele video incarca cel mai rapid pentru calculatorul, mobilul sau tableta dumneavoastra si sa continuati sa folositi aceeasi sursa video.

Cand faceti play pe o sursa video si observati ca incarca foarte greu, apasati butonul F5 al tastaturii sau dati refresh paginii, apoi incercati a doua sursa video. Daca nici aceasta nu incarca bine, repetati si incercati sursa video 3. In acest mod, cand dati refresh, playerul la care ati dat play se va opri din incercarea de redarea si consumarea internetului. Daca dati play pe toate sursele, toate cele 3 surse video vor folosi intensiv banda de internet si cel mai probabil nu va merge bine nici una.

Pentru o incarcare in avans pentru Vizionarea Filmelor Online fara intrerupere pe PortalulTauTV.com, nici cu internetul cel mai slab, apasati butonul play la o sursa, apoi cand a inceput sa ruleze puneti pauza si lasati-l asa circa 5 minute. Apoi apasati play si veti observa ca filmul a incarcat in avans o buna perioada de timp. Acum in timp ce vizionati filmul, playerul continua si termina incarcarii filmului in avans.

3. Tinerea la curent cu noile versiuni

Indiferent de calculator, mobil, tableta, sau tipul de browser, aplicatii flash ce permit rularea video-urilor online, ocazional verificati sa aveti ultima versiune instalata pentru o rulare optima si un plus de performanta. Aceste metode sunt usor de folosit. Spre exemplu la navigatorul web Firefox este suficient sa mergeti sus in meniu, la HELP apoi click pe ABOUT FIREFOX. In circa 2 secunde va scana daca exista o noua versiune si o va instala automat. Ramane doar ca dupa instalarea versiunii noi, sa reintrati in navigatorul web pentru a folosi noua versiune, bineinteles imbunatatita. Toate navigatoarele web au aceasta functie de a isi face update la ultima versiune. Unele fac acest lucru automat fara sa vedeti altele cer verificarea din meniu manuala. Este foarte recomandata metoda de update pentru Vizionarea Filmelor Online fara intrerupere pe PortalulTauTV.com

4. Internet slab sau dispozitiv nu foarte performant

Atunci cand viteza de internet este slaba (wifi public, abonament minimal, etc) este recomandat sa dati play sursei video, iar dupa primele secunde de rulare a filmului online, puneti pauza si lasati-l circa 5-10 minute. Reluati vizionarea, pentru a obtine incarcarea video-ului cu un „avans” astfel incat sa evitati blocarea filmului. Pentru a rula un film de minim 60 de minute, nu este acelasi lucru cu a rula un clip de 2 minute pe Youtube. Banda de alocare a internetului este enorm de mare, comparativ cu a unui clip. De aceea este foarte important pentru Vizionarea filmelor fara intrerupere pe PortalulTauTv.com si tipul de abonament la internet care il aveti. Intradevar cu putina rabdare si 5 minute lasat sa incarce in avans, puteti vedea filmele online pe orice tip de internet din Romania din 2016, inclusiv wifi-urile de cafenele sau afaceri locale.

5. Nu mai este necesarea instalarea Adobe Flash Player

In 2016 s-a lansat si implementat in principalele site-uri web HTML5 ce face folosirea adobe flash playerului egala cu zero. Ce este HTML5? HTML5 este un limbaj pentru structurarea și prezentarea conținutului pentru World Wide Web, o tehnologie nucleu pentru Internet propusă inițial pentru software-ul Opera. Acum puteti viziona tot felul de video-uri pe internet doar cu navigatorul web, de orice fel ar fi. De multa vreme Flash playerul avea probleme foarte mari si solutiile veneau tarziu.