Viteza si adrenalina – Børning (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Comedie
Producator(i): Linn-Jeanethe Kyed , Christopher Grøndahl
IMDB: 6.4
Regia: Hallvard Bræin
Actori: Lars Arentz-Hansen, Anders Baasmo Christiansen, Camilla Frey

loading...

Un titlu de deschidere dedicandu Viteza si adrenalina la sfârșitul Hal Needham clar că acest import-pileală de gaz este mai puțin Fast and Furious decât Cannonball Run, o cursa pana lungimea Norvegiei care nu se ia foarte în serios și speră că nu va fi nici. Stele Anders Baasmo Christiansen poate fi nici Burt Reynolds (de fapt, caracterul său este un ticălos lipsit de farmec), dar pic Hallvard Braein este distractiv de mare viteză cu toate acestea. Publicul său Stateside, desigur, se limitează la gearheads indirecți care nu minte subtitrari lectură.

Christiansen este Roy, un proprietar de garaj divorțat, care nici unul prea fericit când fosta lui scade fiica lor Nina (Ida Husøy) și-l amintește a fost de acord să o ia timp de două săptămâni. Roy suficient sulky cu fata dornici (el nu va mai îmbrățișare sau sărut ei în salut), care, după ce mai multe încercări să-l angajeze, ea sabotează epocă lui Mustang înainte de o cursă stradă, lăsându-l umilit.

Ca el să fie batjocorit de un TT cartoonishly competitiv Toyota șofer pe nume (Trond Halbo), o provocare revansa offhanded escaladează într-un raliu drum epic. Aceste două și o mulțime de colegii lor (cele mai multe dintre ele în epocă masini americane care cimenta statutul outsider japonez “racheta plastic” TT) va concura din sudul Norvegiei la Capul Nord, pe o distanță de peste 2000 km in Viteza si adrenalina.

Exprimate de caractere (inclusiv norvegian thesp veterinar Sven Nordin și actor de comedie Otto Jespersen) este nimic ca buchet pestriță în Cannonball, și reținere Nordic Braein se extinde la comedia de actiune, de asemenea. Da, aceste masini fac salturi-fizica sfideaza pe platforme mobile și driverele lor sustrage ingenios blocuri de drum, dar atunci cand o fac, polițist autostrada nu se transformă în bâlbâit, ci proști roșu la față in Viteza si adrenalina. De fapt, om al legii duce se dovedește a fi un punct culminant modest de film: Jucat de Henrik Mestad, e un profesionist dedicat, acesta urechile sunt de ascultare pentru motoare îndepărtate accelerarea chiar pe o vacanta fly-pescuit. Că polițist este mai simpatic decât Roy este pentru o mare parte a filmului. Când va veni timpul pentru reabilitare inevitabil Roy ca un tată și om, cu toate că, scenarist Linn-Jeanethe Kyed face sigur că e necesar să se povestea.