Virgină la 18 ani – 18-Year-Old Virgin (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Tamara Olson
Actori: Olivia May, Lauren Walsh, Todd Leigh
An: 2009
Gen: Comedie
IMDB: 2.9/a>


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Virgină la 18 ani – 18-Year-Old Virgin

Katie Powers este pe punctul de a termina liceul. Ea suferă de problema tinereții, a adolescenței mai exact: cum se poate că încă este virgină la 18 ani?! Din acest motiv, Katie cere sprijinul colegei sale, Rosa, specialistă în relațiile amoroase și sexuale cu bărbații. Tânăra visează la un coleg de clasă, pentru care, respinsă de acesta pe motiv că este virgina, este gata să scape de această povară, indiferent de repercusiuni (nu conteaza cu cine, cum, dar să fie cât mai repede).

Pot spune ca nu este chiar cel mai stralucit film , dar nici unul slab in totalitate nu este . are unele momente cu adevarat hilare ( pacat insa ca sunt atat de putine incat se pot numara pe degete ) . cred ca in America aceste filme chiar au succes la publicul adolescent , insa nu peste tot se intampla acest lucru . un punct tare al filmului ar putea sa fie reprezentat si de actori , care au facut roluri bunicele.

Cred că filmul se face cu nimic în minte. Nu știu cum poate cineva să creadă că lucrurile s-ar face pe cineva râde. Bugetul filmului pare teribil de scăzut și asta nu e punctul care dă filmul cel mai rău comentariu vreodată. Povestea este literalmente nimic, acest tip de film se poate face de oricine și în mod serios acest tip de un film care nu este deloc potrivit pentru orice vârstă. Filmul nu are nimic de oferit, nici o lecție, nici comedie sau orice altceva, de exemplu.


Trailer Virgină la 18 ani – 18-Year-Old Virgin