Virgin la 40 de ani – The 40 Year Old Virgin (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Judd Apatow
Actori: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd
An: 2005
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Virgin la 40 de ani – The 40 Year Old Virgin

Andy Stitzer (Steve Carrell) are o slujba lejera la un magazin de electronice su un apartament dragut, in care se mandreste cu o colectie de figurine de super-eroi si cu reviste de benzi desenate.

Un singur lucru nu e in regula la Andy: are 40 de ani si nu a facut niciodata sex! Prietenii lui de la magazin se dau peste cap pentru a-l face pe Andy sa-si piarda virginitatea, dar nimic nu-l ademeneste pe inocentul lor prieten sa renunte la castitate. Pana cand o intalneste pe Trish (Catherine Keener), care are 40 de ani si trei copii. Numai ca relatia celor doi are la baza o intelegere reciproca: nici unul dintre ei nu vrea sa faca sex.

Cred ca acest film ar fi aratat cu totul altfel daca nu juca Steve Carrell rolul protagonistului. Pentru ca povestea nu este una dintre cele mai stralucite , insa tot jocul actoricesc al protagonistului , mimica. Situatiile in care intra si cum le trateaza acesta , toate acestea fac o comedie placuta care nu are cum sa nu iti readuca zambetul pe buze. L-am urmarit la o parere , si pot spune ca merita vazut cu incredere , deoarece nu dezamageste. Dar fara cine stie ce pretentii astronomice , pentru ca nu se ridica la un standard mai ridicat decat cel de simpla comedie .


Trailer Virgin la 40 de ani – The 40 Year Old Virgin