Viral (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Henry Joost, Ariel Schulman
Actori: Sofia Black-D’Elia, Analeigh Tipton, Travis Tope
An: 2016
Gen: Drama, Groaza, SF
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Viral

Emma Drakeford (Sofia Black-D’Elia) este o adolescentă care se luptă pentru a depăși o tragedie de familie și a decis să înregistreze un documentar despre viața sa ca un proiect pentru școală. Dar totul devine un coșmar atunci când un virus teribil care afectează oamenii, infectând prieteni și vecini ei în monștri teribili. Cu familia adolescentei puși în carantină, Emma crede că este în afara pericolului, dar virusul se infiltrează în casa și familia ei trebuie să facă față unei decizii imposibile.


Trailer Viral


Review Viral

Emma (Sofia Negru D’Elia, “Noaptea”) este un nou pește într-un mic iaz. Începând cu un nou școală și se deplasează într-o casă nouă dintr-o dată o face timid și nervos, spre deosebire de sora ei mai mare Stacey (Analeigh Tipton, “Two noapte Stand”), care mai degrabă trăiesc în mod liber și deschis. Atunci când un virus misterios izbucnește, capcane mama lor la aeroport.

Tatal lor (Michael Kelly, “Secret în ochii lor”), este forțat să meargă obține ea; capcană în sine progresul. Emma si Stacey acum trebuie să se ocupe cu alungarea pentru ei înșiși și au supraviețuit acestui virus necunoscut.

Scenariștii Christopher B. Landon ( “cercetași Ghid pentru apocalipsa zombie”) și Barbara Marshall ambarcațiunile de un mic script și strâns unită, care oferă unele sperie uneori, dar în general îi lipsește în impuls și povestire, spre deosebire de mai sus sa “Boala Outbreak Films”.

Acest lucru s-ar concentra mai degrabă asupra personajelor din poveste decat boala in sine, ceea ce este bine. Dacă și numai dacă echilibrul doi. Landon și Marshall ar prefera să ne acorde o atenție la Emma. Si modul în care ea este afectata de virusul care se schimbă rapid pe cei din jurul ei.