Vinerea viitoare – Next Friday (2000) film online subtitrat

Regia: Steve Carr
Actori: Ice Cube, Mike Epps, Justin Pierce
Anul: 2000
Gen: Comedie
Durata: 98 minute
IMDB: 6.0

loading...

Vinerea viitoare este un nivel scăzut bomboane colorate sequel tare la minori 1,995 comedia ” Vineri. “” Produs și scris de Ice Cube, care este, de asemenea, una dintre stele sale, este notabil în primul rând pentru alimentarea unui stereotip de negri ca layabouts leneș interesați în principal de droguri recreaționale și sex iresponsabil. Cele mai multe dintre personajele principale feminine sunt fie sexual vorace, promiscuitate sexuală, gravidă în afara căsătoriei sau furios aplecat pe răzbunare.

Principalele personaje negative ale filmului sunt membri ai unei familii hispanic care sunt criminali violenți și bătăuși; personajul negativ secundar este un om negru care a evadat din închisoare. Din punctul de vedere al caracterelor din film, cap la cap de comedie este o femeie coreean spurcat, domnișoară Ho-Kym (Amy Hill). Chiar și pe proprii termeni, care includ credite coloana sonora a Ice Cube, Wyclef Jean și-Wu Tang Clan, printre altele, “Vinerea viitoare” în regia lui Steve Carr, poate miza nici o pretenție la realizarea ridicat.

Filmul preia viața Craig Jones (Ice Cube), la un moment în care Debo, amenințarea greoi de “Vinerea viitoare” tocmai iesit din inchisoare Central Los Angeles County oamenilor. Tatal lui Craig (Ioan Witherspoon), încă caracterizat în principal prin înclinația lui pentru sos fierbinte și obiceiurile sale de baie, decide că ar fi o idee bună de a trimite Craig din Europa de Sud-Central Los Angeles pentru a trăi în suburbii cu unchiul său Elroy (Don Curry, cunoscut sub numele de DC) și vărul său, Day-Day (Mike Epps).