Victoria (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Jenna Coleman, Paul Rhys, Catherine H. Flemming
An: 2016
Gen: Seriale Online, Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Victoria SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis Victoria

Viața timpurie a reginei Victoria, de la aderarea ei la tron la frageda varsta de 18 ani până la curtenie și căsătoria ei cu prințul Albert.


Trailer Victoria


Review Victoria

Victoria este vrăjit de prim-ministru elegant, Lordul Melbourne (Rufus Sewell). Si “impetuos” este cu siguranță nimic nu ai putea acuza cultura actuală de a fi. John Conroy (Paul Rhys) vrea să fie secretara ei privata, dar Domnul vrea să intervină. In mod clar că el vrea să se picior peste, și el este, de asemenea, un singur. Dat fiind faptul că soția lui a murit câțiva ani mai devreme. Între cele două dintre ele, Conroy clar baddie din carton decupaj, cu el și Melbourne fiind freuqently la loggerheards.

Deoarece primul episod jucat, ai sentimentul că unii dintre ei încearcă să excursie în sus noua regină, în timp ce pretinde a avea cele mai bune interesele ei în inimă. Si există, de asemenea, o minge realizată într-un stil care mi-a amintit de unul dintre Armstrong & Miller schițe de serie mai târziu. Cu câteva momente de umor, acest lucru ajută ecou acel sentiment tot mai mult. Astfel încât veți fi cu siguranță un pic mai mult decât amuzat real regina Victoria a fost.

Personal, eu nu sunt un mare fan al drame, dar chiar și încă mă așteptam să fie amuzați și acest lucru toate joacă în modul cel mai previzibil posibil. Împărțită în șase părți de peste 90 de minute, aceasta este o foarte lungă de 90 de minute, iar odată ce prima secțiune ușor de lungă durată a jucat, restul păreau să urmeze într-o succesiune foarte rapidă, cu o frecvență mare de anunțuri.

CGI recreează exteriorul Palatului Buckingham, si multe alte locuri – si seturi CGI este cu siguranță ceva doamnei Coleman va fi folosit pentru a.