Victor Frankenstein (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Paul McGuigan
Actori: Jessica Brown Findlay, James McAvoy, Daniel Radcliffe
An: 2015
Gen: Drama, Groaza, SF
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Victor Frankenstein

Daniel Radcliffe si James McAvoy joacă în Victor Frankenstein, o adaptare dinamică și palpitantă a unei povești legendare. Omul de știință radical Victor Frankenstein (McAvoy) și la fel de sclipitorul său protejat Igor Strausman (Radcliffe) împărtășesc o viziune nobilă de a ajuta umanitatea prin cercetarea lor inovatoare în domeniul nemuririi. Dar experimentele lui Victor merg prea departe, și obsesia lui are consecințe oribile. Numai Igor își poate ajuta prietenul să nu cadă pradă nebuniei și să-l scape de creația sa monstruoasă.

O reconfigurarea a povestii Frankenstein,aducandu-l in prim plan pe omul-Victor Frankenstein care a dus la crearea ei,insa nu fara ajutorul lui ”Igor”-asistentul,partenerul si prietenul lui,fara ideei care duc dincolo de ratiune,fizica,procesee chimice care sfideaza si imping gandirea la limita naturalul si a nebuniei!

Un film mult mai antrenant decat precedentele, dar cam fara rost. Inainte se miza pe creatia acestuia, dar aici este prezentat autorul si anume Victor Frankenstein. Care se pare nu era suficient de inteligent si l-a imprumutat pe tizul slujitorului lui Dracula, Igor, om crescut toata viata la circ, fara pic de educatie, dar intelegea anatomia ca nimeni altul. Mai avem un politist cu Dumnezeu inainte, o femeie frumoasa, pentru ca trebuia sa fie una si la final o lupta intre doi sfirijiti si o ditamai namilo-creatia.Dar stati linistiti, totul are un final fericit unde Igor ramane cu gagica si Victor cu dorinta de a face o namilo-creatie 2.0 cu un creier:)))) Filmul e placut si te face sa treci cu vederea toate aspectele ilogice doar datorita actorilor buni si carismatici, altfel era o totala pierdere de timp;)


Trailer Victor Frankenstein