Viata lui Adele – Blue Is the Warmest Color (2013) film online subtitrat

Alt titlu: La vie d’Adèle
Regia: Abdellatif Kechiche
Actori: Mona Walravens, Aurélien Recoing, Léa Seydoux, Salim Kechiouche, Benjamin Siksou
Anul: 2013
Gen: Romantic, Drama
Durata: 179 minute
IMDB: 8.0/10 din 27467 voturi

loading...

Primele iubiri sunt mereu aceiași și mereu diferiți. Îndrăzneala de director Abdellatif Kechiche lui „Viata lui Adele” se află nu atât de mult în faptul că ea spune povestea unui prima iubire de același sex decât în ​​măsura în care spune povestea în ceea ce unii ar considera detaliu epic. Cockeyed deschis a inimii concepției Kechiche lui produce o poveste fată-intalneste-girl-și-așa-on de trei ore. Ele nu sunt ore care zboară către, fie, nici nu sunt menite sa; Kechiche, care așa cum se întâmplă este aici de adaptare un roman grafic de Julie Maroh, intenționează pentru telespectatorii săi să desfăta și / sau empatiza și pe anumite detalii. Deși au existat o multime de romante film nu spre deosebire de aceasta, niciodată nu a fost una a spus intr-un mod ambițios captivantă.

În primul rând Kechiche aruncă privitorul în lumea Adèle (Adèle Exarchopolous), o cu ochii mari de frumusete de liceu, care ar trebui să de standardele de colegii ei, se wowing băieții, ci aproape sparge inima un coleg ea experimental date. Senzație nu scânteie cu el, in Viata lui Adele, sau orice alte baieti, ea atașează pe o fată cu părul albastru în vârstă vede pe străzile provincial ei orașul francez. Și odată ce Adèle găsește într-adevăr Emma (Léa Seydoux), într-un bar de lesbiene, nu e cu mult înainte de student și artistul curând-a-fi a începe cu, conversații intense-suflet căutare pe un curând să fie iconic (pentru Adele ) Banca in parc.

Curând după aceea acestea sunt descoperi cheile reciproc la extaz senzual, în deja mult mai vorbit-despre-scene de sex filmului Viata lui Adele. Kechiche are un sentiment de extaz care se extinde la toate simțurile omului; Adèle și Emma, ​​în primele chinurile dragoste, mananca la fel de mult, și la fel de hulpav, deoarece acestea fac dragoste, și nu există o atenție deosebită acordată Emma predare Adèle cum să aprecieze stridii. (Există ecouri aici, destul de ciudat, de puțin vizibilă 1990 adaptarea Claude Chabrol lui Henry Miller „Zilele liniștită în Clichy”, cu Andrew McCarthy).