Viață după moarte – Transcendence (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Mister, Romantice
IMDB: 6.3
Regia: Wally Pfister
Actori: Johnny Depp, Rebecca Hall, Morgan Freeman


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Viață după moarte – Transcendence

Doctorul Will Caster (Johnny Depp) este cel mai apreciat cercetător din domeniul inteligenței artificiale, căutând soluția de a reuni într-o singură mașinărie conștiința colectivă, cu informații din toate domeniile stiintei și emoția umană. Experimentele sale controversate l-au făcut celebru, însă au atras în același timp și antipatia extremiștilor anti-tehnologie.

În urma unei violente încercări de a-l opri, activiștii nu au făcut altceva decât să îl aducă mai aproape de realizarea obiectivului pentru care a muncit întreaga sa cariera. Will devine astfel prima conștiință uploadată într-un sistem informatic, care caută încontinuu să obțină controlul și puterea supremă. Un scenariu terifiant devine acum realitate: omniprezentă și fără slăbiciuni, noua entitate nu poate fi oprită!

Din 25 aprilie, pe marile ecrane, filmul Transcendence: Viață după moarte depășește limitele imaginației și atinge cote maxime de suspans și acțiune. Distribuit de MediaPro Distribution, filmul îi regăsește în rolurile principale pe Johnny Depp, Paul Bettany, Rebecca Hall și Morgan Freeman.

Pe mine m-a captivat de la bun inceput povestea de dragoste a sotilor Caster (Johnny Depp si Rebecca Hall) si dorinta lor de a schimba lumea pentru generatiile viitoare. Pana la urma tehnologia nu ar trebui sa nasca neaparat monstri ci ar trebui sa fie folosita pentru binele umanitatii. (si nu ma refer aici doar la oameni)


Trailer Viață după moarte – Transcendence