VHS Viral (2014) film online subtitrat

Gen: Groaza, Thriller
Producator(i): Justin Benson, Gregg Bishop
IMDB: 5,0
Regia: Justin Benson, Gregg Bishop
Actori: Emmy Argo, Amanda Baker, Rim Basma

loading...

“VHS Viral,” al treilea film Sundance, după lovitura “VHS” și “VHS2,” mai bine reprezintă partea de jos a baril pentru acest franciză pentru că eu nu cred Pot să mult mai mult. Primul film a avut probleme sale de sigur, dar cel puțin a transmis un DIY, intoarcere nostalgic la anii ’80 groază că ar putea scuza unele dintre defectele sale profunde. Și al doilea film a avut două segmente pe care aș numi trebuie să-vedea, cel puțin pentru fanii groază. A fost mai mult decât lustruit primul film (care de multe puriști văzut ca un defect), iar în cazul în care a transmis această serie ar putea merge cu un talent și un efort. Nu a fost puține motive să se aștepte o astfel de scădere oribile în calitate este de a “VHS Viral”, un film care conține unele dintre sloppiest, cinematografia mai ineficient am văzut tot anul.
Chiar segmentul curbat nu are nici un sens. Primele două filme cu balamale pe casete VHS vechi descoperite și apoi “jucat” pentru publicul: filme de scurt metraj conectate printr-un segment curbat. Țesutul conjunctiv de data aceasta este o piesă care pare insuportabil concepute pentru a juca pe conceptul titular de distribuire virală în lumea mass-media sociale de astăzi, dar este doar cu voce tare, slab editat și remarcabil enervant. Trebuie să sape pentru a discerne care “VHS Viral” constă în scurte filme cu conținut suficient virală a fi de fapt de moarte. Imaginați-vă pe cineva tipa la tine între filme de scurt metraj și ai o idee despre ce se întâmplă aici.
Acum, ideea ca acestea sunt filme de scurt metraj virale nu da realizatorii un pic mai multă libertate în ceea ce privește restricțiile generale ale genului găsit imagini. Cu toate acestea, faptul că încă nu a scuza jumătate din “de ce ar fi cineva filma ca” alegerile care urmează.