Very Good Girls (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Romantice
Producator(i): Naomi Foner
IMDB: 6.0
Regia: Naomi Foner
Actori: Dakota Fanning, Elizabeth Olsen, Sterling Jones


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Very Good Girls

Două fete din New York fac un pact prin care stabilesc să-și piardă virginitatea în timpul primei vacanțe de vară de la terminarea liceului. Când se îndrăgostesc de același băiat, un artist ambulant, legătura dintre ele este pentru prima dată testată.

Două caricaturi regurgite ale fată adolescentă americană stereotipică, Lily și Gerry, sunt atât de diferite, dar tot atât de asemănătoare. Amândoi se îndrăgostesc de aceeași parte a stalker-ului umbros, o parte din artiste tulburătoare care dorește să călătorească lumea, dar lista sa de locuri de vizitat este, de exemplu, „Roma … (d-uh) Paris …” sunt, desigur, jucate minunat, pentru că ceea ce este orice protagonist de sex feminin demn, dacă nu este produsul neglijării tatălui ei?

Ce se poate aștepta atunci când fiica adolescentă bogată, adolescentă, a unei familii drepte, alcătuită din părinți și frați detașați, merge la biroul tatălui ei să-i ceară să se întâlnească cu acest pacient, deja întârzie să- și de acum o serie de decizii incredibil de stupide sunt făcute de două fete pe care le presupunem inițial a fi mult mai inteligente, mai inteligente, mai curajoase și mai mature decât se dovedesc a fi. Fiecare truc din carte pentru un film adânc și sănătos de tineri-veniți-de-vârstă nu este pur și simplu folosit, ci abuzat în cea mai clară manieră clară posibilă; Îți promit că există mai mult de un cameo făcut de Sylvia Plath.

Acest film este un adevărat exemplu de filmare leneș într-o industrie în care scenele sexuale gratuite și totuși modeste și pactele de virginitate de vară sunt mai importante decât portrete cinstit, să nu mai vorbim de discuții despre tulburările adolescenței și despre sexualitatea feminină.