Veronica Mars (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Drama, Mister
Producator(i): Rob Thomas , Diane Ruggiero
IMDB: 6.8
Regia: Rob Thomas
Actori: Kristen Bell, Jason Dohring, Enrico Colantoni

Veronica Mars si-a lasat in urma trecutul de detectiv particular, dar atunci cand fostul ei iubit Logan Echolls, ce este acuzat de uciderea iubitei lui, o suna si ii cere ajutorul, Veronica accepta sa se intoarca in orasul natal si sa il ajute pe acesta.

loading...

Eroina lui cândva iubitul Logan Echolls ei că spune în “Veronica Mars” filmul. Rob Thomas “același nume sursă a fost conștient de sine, atât ca un riff pe film noir și o emisiune TV. Eroina-o sa Drew Nancy lui Neptun, California jucat de Kristen Bell-a relatat propriile aventuri ca și cum ar fi fost cea mai aspră criticul de un program de ea a jucat în, batjocoritoare propria judecata rău și descrierea oameni și cartiere cu meschinăria de un televizor fără Păcat comentator. Seria a fost de șold la modul tineri secolului 21 americani uitat la televizor, se felicita pentru că a prezis anumite intrigi chiar și atunci când dorea să se măturat, cum ar fi Veronica, de conspirații și dragoste. Filmul Veronica Mars, care este stabilit în orașul natal eroina de pe week-end de a zecea reuniune ei de liceu, are show-ului conștiinței de sine la un alt nivel.

Eroina Veronica Mars avertizeaza se să nu se supt în graba de munca de detectiv particular din nou, și chiar compară impulsurile ei nostalgice la o dependenta nu pot par pentru a recupera de la. “Este un cântec Springsteen,” ea ne avertizează în narațiunea de deschidere. “Ieși în timp ce ești tânăr.” Thomas pachete scenariul cu vorbe de obiceiurile vechi mor greu și obținerea blocat în trecut vs. deplasează pe, și se bazează pe web show TV de prietenii și relații de sânge, până la punctul în cazul în care non-fanii pot găsi filmul Veronica Mars imposibil de urmat (dacă te printre acel grup de spectatori, fie avertizați că nici filmul, nici rating stea în partea de sus a acestei pagini sunt destinate la tine).

Nu l-ai stiut: noul caz se invarte Veronica Mars fostul ei iubit Logan (Jason Dohring). Răsfățată și amar dar elocvent rău-băiat sa distanțat de toate moartea și scandal a îndurat în liceu prin aderarea la Marina și zboară avioane peste Afganistan. El a revenit un erou de război și sa căsătorit un alt dintre colegii Veronica lui, cantareata pop care a fost cunoscut sub numele de Carrie Bishop în liceu (ea a apărut în două 2005 episoade, iar acum este jucat de Andrea Estella), dar se Bonnie DeVille redenumit și a avut o tumultoasa, Amy Winehouse-cum ar fi cariera. Când ea a găsit electrocutat la moarte în cada ei, Logan este principalul suspect, și de ce nu ar fi el? Deși în cele din urmă mai mult decât a păcătui păcătuit împotriva, tipul este un magnet pentru moarte violentă, și atitudinea lui batjocoritor și pasiunea pentru desfrâul a face lumea să își asume mai rău de el.

Veronica Mars în New York City, atunci când Logan cere ajutor. E pe punctul de a debarcare un concert ca un anchetator cu o firmă de avocatură de pantofi alb (condus de Jamie Lee Curtis), care caută pe cineva care să “asigurați-vă că înainte de a dispărea procese frivol acestea să se întâmple.” Revenind la Neptun s-ar pune în pericol atât perspectivele ei de locuri de muncă și relația ei cu prietenul ei Piz (Chris Lowell), care a aranjat-a la Radio National Public “Acest American Life” (locul perfect pentru el). Dar ea nu se întoarcă. Dacă nu, nu ar fi nici un film Veronica Mars.

Veronica Mars s-au alăturat în căutarea ei (de bună voie sau fără tragere de inimă) de galeria “A pungași de fideli, inclusiv Wallace Fennel (Percy Daggs III), Cindy” Mac “MacKenzie (Tina Marjorino), și ea obstrucționată de foști colegi și alți cetățeni din Neptun (inclusiv Krysten Ritter lui Gia Goodman si Ken Marino Vinnie Van Lowe). Și, desigur, ea a ajutat și tachinat de pop ei, Keith Mars (Enrico Colantoni).

Keith invatat fiica sa mult din ceea ce știe și servește atât ca lui Veronica Mars și filosofică stea Nord filmului. Atitudinea lui, ca lui Veronica, este clasic atitudine privat Dick: idealism romantic înfășurat într-o coajă tare de cinism. El pare să fi devenit și mai amar despre Neptun cu timpul, dar el încă nu se poate opri apărarea rând, chiar și după ce a fost drummed din biroul șerifului și în muncă gumshoe de bărbați bogați și acoliții lor guvernamentale. Mentalitatea Familia Marte este mentalitatea show-ului: populist, la limita marxist, cu simpatie pentru cei săraci și marginalizați și neîncrederea pentru cei bogați, mai ales cei care mostenit banii lor. “The Neptun mod este protejarea și servește cel mai mare ofertant,” Keith spune Veronica, vizionarea o operațiune stop-and-zbengui care este menit să gentrify un cartier dată-indispus. Și totuși, cum ar fi Veronica, el nu poate face el însuși nu le pasă.

După cum probabil știți, “Veronica Mars” este cel mai mare film profil până în prezent pentru a fi finanțate prin intermediul Kickstarter, un serviciu de crowdfunding care este ca o versiune glorificat a clatina bani în pălărie un muzician Street. Este proiectul perfect pentru a fi finanțat într-un mod, deoarece se bazeaza pe un program care a fost iubit, dar niciodată văzut pe scară largă. Nu-mi pot imagina pe cineva care le-a plăcut spectacolul nu se bucură de acest film, chiar dacă prima jumătate a anului este mai puternică decât cea de a doua, care spirale intr-o frenezie de dublu și triplu-trecere care este mai interesant decât uitam personajele reconectați, dur dar cu sentiment. Este vizează un anumit public cu nevoile și satisface le particulare. Veronica Mars poate fi un exemplu suprem de ceea ce este cunoscut sub numele “serviciu fan.” Plăcerile sale includ muzică de rezonanță emoțional pop, cu ecran lat fotografia color-noir (de Ben Kutchins), și o distributie mare plin de actori inteligente joacă definite brusc, personaje încă-surprinzatoare.
Primul între egali sunt Bell, care e la fel de dur și sexy ca o actriță poate fi în același timp citesc ca decent; Colantoni, care pare incapabil de a lovi o notă falsă, și Dohring, a cărui activitate a avut întotdeauna o notă de disprețuitor conștiinței de sine a tinerei lui Mickey Rourke, și a folosit-a pacali telespectatorii care au crezut că au dat seama Logan. (E punk Heathcliff preppy.)

Toate în toate, filmul Veronica Mars oferă ceea ce vă așteptați, dar nu în modul în care-l aștepta. Care face să funcționeze atât ca întârziate-lung, dacă prescurtată capitol al patrulea în povestea Veronicăi, și o versiune rara pentru marele ecran a unui show TV care regândește sursa, mai degrabă decât pur și simplu o reciclare. Uita-te, de exemplu, modul în care se ocupă de film cu reuniunea în sine, care a fost prezentat în prealabil PR ca evenimentul central în film Veronica Mars. Acesta este atât și Nu- i-si la fel ca restul filmului, se folosește tehnologia digitală, inclusiv a telefoanelor inteligente, mesaje text și video streaming, ca un mijloc de a avansa povestea și comentarea asupra a ceea ce sa schimbat și ce a rămas constant.

Constantele includ impuls Veronica de a fi bun chiar și atunci când nu există nici un procentaj în ea. Nu e chiar Neptun sau Logan ea dependent de, cu atât mai puțin o substanță special: este atracția de a fi decent într-o lume care ne condiții să cred că decența este pentru fraieri. “Nu este întotdeauna ușor face ceea ce trebuie”, tatăl ei ia spus o dată. “În cazul în care această expresie nu este pe creasta de familie Marte,” ea a răspuns: “ar trebui să fie.”