Vendetta (2015) film online subtitrat

Regia: Jen Soska, Sylvia Soska
Scenariu: Justin Shady
Actori: Dean Cain, Paul Wight, Michael Eklund
Anul: 2015
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 4.8

loading...

Când vă confruntați cu un film set-închisoare produs de WWE și oferind wrestler sa stea Pavel “Big Show” Wight ca un personaj negativ greoi, tu destul de mult știi ce ai de gând pentru a obține. În ciuda faptului că a fost regizat de femei – Jen și Sylvia Soska, de asemenea, cunoscut sub numele de “Twisted Gemenii” – Vendetta este departe de a o tipa, ci mai degrabă este un fel de B-film de actiune violent care te face sa simti nivelul de testosteron crește pe măsură ce-l uit . Fiind dat un comunicat de teatru limitat, aceasta ar trebui să atragă adepții de brand unic WWE de divertisment pe VOD. Dean Cain, în căutarea destul de un pic beefier decât în ​​zilele lui Superman pe Lois & Clark, joacă rolul principal al Mason, un detectiv dur-driven, care, în scena de deschidere a filmului Vendetta, reuseste sa nab în cele din urmă lui arch-nemesis Victor (Wight) in – unde altundeva? – Un depozit abandonat.

Dar, ca oricine care a văzut aceste tipuri de filme Vendetta știe, Victor este în curând lansat pe o tehnicitate. Însetați de răzbunare a soiului nejustificată literal, pe care o conduce imediat la casa lui Mason și bate soția sa (Kyra Zagorsky) la moarte, cu toate că nu fara a fi prinsi in procesul de. Mason devine natural dezechilibrat, se îmbarcă pe – ai ghicit – o răzbunare împotriva criminalului care a distrus viața. Planul Lui-mai puțin de-savvy implică uciderea fratelui rău-tip Victor (Aleks Paunovic) și obținerea el însuși a trimis în aceeași închisoare în cazul în care cariera lui locuiește în prezent. Tac haos violent urmat ca Mason descopera ca Victor se execută destul de mult loc. Implicarea într-o altercație violentă după altul, fostul polițist se descarcă rapid afoul de director neglijent (Michael Eklund, joc entertainingly materialul brânzos ca este Shakespeare), care solicită Mason în biroul său, după ce a trimis unul dintre atacatorii lui la spital.

Răspunsul este destul de mult nimic, așa cum devine curând evident că directorul este în cârdășie cu Victor, care vrea în mod natural de a trimite Mason cât mai repede posibil. Încercarea de a descoperi conspirație criminală, Mason cere ajutorul fostului său partener (Ben Hollingsworth), care nu se dovedesc atât de bine. Scenariul de Justin Shady nu ofera surprize, servind în principal ca o rampă de lansare pentru seria nesfârșită de scene de lupta în care Cain demonstrează că el a devenit un tare grave film Vendetta. Surorile Soska, ale căror credite anterior includ film cult groază american Mary, se dovedesc destul de competenti, la organizarea încăierările brutale care duce inevitabil la o revoltă culminant închisoare.