Vendetta (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Thriller
Producator(i): Stephen Reynolds
IMDB: 5.9
Regia: Stephen Reynolds
Actori: Roxanne McKee, Danny Dyer, Vincent Regan

Vendetta este o piesă deranjat, rasist de rahat cu morala de Richard Littlejohn și inteligența colectivă a unui marș EDL. Acesta este un film atat de vicios, sadic și nestingherit rasist că cersetori credinta – este, în esență, adaptarea cinematografică a manifestul lui Anders Breivik. De obicei, atunci când se confruntă cu fantezia ta răzbunare standard, te poate consola presupunând că politica de extrema-dreapta sunt o consecință naturală a subiectului. Dar Vendetta este un film care are ceva de spus despre Marea Britanie, ceva atât de bizar că va suna ca am ce face cu – fără un cuvânt dintr-o minciună – Vendetta susține sincer că viața în Marea Britanie ar putea fi îmbunătățită prin Maniacs torturarea și uciderea de oameni.

loading...

Asta sună ca drept satira Vendetta? Nu e. Iată cum se duce în jos: Danny Dyer este Jimmy Vickers, un soldat forțele speciale care se întoarce dintr-un turneu de serviciu în Afganistan. A fost închis pentru torturarea pana la moarte un prizonier afgan, un fapt care devine doamnele din film toate umed și conferă o respect invidie de fiecare om se intalneste. Dar lucrurile nu sunt bune la Londra tahhhhhn. Martorii lui tata un jaf, intervine și continuă să bată un adolescent la moarte cu o bâtă. Mai târziu, se sparge gasca în casa părinților lui, torturează tata lui, violuri mama lui și apoi le arde amândoi în viață. Danny Dyer nu este fericit. Punerea plătit ideea că două greșeli nu fac un drept el continuă să tortureze și omoare o grămadă de adolescenți în timp ce rulează de la poliție și împăcarea cu fosta lui soție.

Singurul lucru de la distanță pozitiv despre Vendetta este faptul că există momente în care regurgitează ideologia de extremă dreapta, astfel încât sincer filmul revine pentru scurt timp în parodie. Titters umple cinema ca Dyer murmura “A fost o vreme când mi-ar fi sângerat să păstreze roșu în Union Jack”.. Tu Vendetta fruntea în amuzamentul când, stând pe o victimă nefericită, Dyer intonează grav “Ne pare rău? Ne pare rău este un cuvânt naufragiat pe suflarea plin de speranță ..” eh? Sa zambesti cu neincredere uimit de-staniu urechi driblingurile nebunia de dialog despre mersul pe jos inalt si picioare pentru propria onoare … adolescenti torturarea.