Vasul Fantomă – Ghost Ship (2002) Film Online Subtitrat


Regia: Steve Beck
Actori: Julianna Margulies, Gabriel Byrne, Ron Eldard
An: 2002
Gen: Groaza
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Vasul Fantomă – Ghost Ship

O echipa de recuperatori de vapoare primeste o oferta tentanta de a recupera o epava si anume linerul de lux Antonia Graza, fara a sti exact in ce anume se implica. Se pare ca cel care ii angajeaza este trimisul vaporului, fantoma care cauta noi victime. Echipajul de pe Arctic Warrior ajunge pe vaporul fantoma, care ii prinde intr-o capcana si apar o serie de evenimente neplacute, in urma carora supravietuieste o singura persoana.


Trailer Vasul Fantomă – Ghost Ship


Review Vasul Fantomă – Ghost Ship

Acţiunea şi dialogurile sunt initial de nivel mediu (însă, atenţie, finalul aduce un plus de complexitate şi de interes), dar filmul punctează mai ales la capitolul tensiune acumulată pe parcursul derulării scenelor şi o anume inspiraţie în alternanţa cadrelor, bine alese pentru genul thriller/horror. Personajele par că îşi semnează singure sentinţa din momentul intrării în universul terifiant al vasului-fantomă, cu o istorie sângeroasă. Apreciez munca făcută în special de regizor (ca şi prestaţia bună a actorilor).

Acest film te captiveaza. Actiunea se petrece intr-un vas. De ani buni nu s-au mai facut filme bune de la un an incoace.Nu-mi plac filmele gen Wrong Turn,Human Centipede care sunt niste porcarii pe langa Vasul Fantoma. Acest film a avut mult succes in anul aparitiei atat in America cat si in Romania.

Finalul este foarte imprevizibil. 13 fantome,Vasul fantoma raman si vor ramane cele mai bune filme horror ale tuturor timpurilor. Un film foarte bun care m-a tinut in suspans dupa jumatatea lui. Interesant este ca Ferriman avea un obiectiv de indeplinit, iar finalul arata ca nu se lasa batut si o va lua de la capat 🙂