Vasul de război – Battleship (2012) film online subtitrat

Regia: Peter Berg
Actori: Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Jerry Ferrara, Liam Neeson, Peter MacNicol
Anul: 2012
Gen: SF, Aventura, Actiune
Durata: 131 minute
IMDB: 6.0/10 din 107081 voturi

loading...

“Acest lucru ar putea fi la fel ca Columb și indienii,” un nerdy griji astronom radio. “Cu excepția suntem indieni.” De la o instalație de transmisie puternic în Hawaii, el supravegheat transmiterea unui semnal la Pamant, ca Planet G într-o altă galaxie, și în cel mai scurt timp, la toate, străinii vin de asteptare. Având în vedere că ajung în săptămâni, trebuie să fi descoperit mai repede decât lumina viteze, asa ca este un pic ciudat că atunci când sosesc sunt strict analogice in Vasul de război. Vasul de război lor vaste splash în Pacific (cu excepția fragmente care devasta Hong Kong într-unul din acele scene răsturna zgârie-nori atât de iubit în filme de dezastru). Dar aceste meșteșuguri extraterestre sunt înarmat doar la un nivel care face lupta lor cu SUA nave de război mai mult sau mai puțin un impas.
De ce ar flota SUA convenabil fi deja aproape de punctul de aterizare? Este implicat în jocuri de război cu aliații, cum ar fi Japonia, care oferă o scuză pentru un ofițer japonez să preia comanda temporară a unuia dintre navele noastre și, astfel, spori Grosses de “Vasul de război”, în Asia. Este, de asemenea, la îndemână care extratereștrii creează un câmp de forță care formează o barieră impenetrabilă în jurul ambarcațiunile lor, care etanșează în trei nave americane, blochează toate celelalte nave și explică de ce jeturi noastre nu doar nuke SOB.
Desigur, în vechea tradiție B-movie, răspunsul nostru la vizita străin este imediat militar. Nu e un cuvânt de discuții despre extratereștri, eventual face doar o vizită de curtoazie. Îi invităm, vin și ne deschide focul. Aceasta în ciuda faptului că acestea sunt extrem de umanoid; când vom elimina în cele din urmă de la casca spatial un străin, el se dovedește a arata alarmant ca James Carville.