Vârful piramidei – Boiler Room (2000) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Producator(i): Ben Younger
Regia: Ben Younger
IMDB: 7.0
Actori: Giovanni Ribisi, Vin Diesel, Nia Long

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

loading...

Construit pe structura celebrului Wall Street, acest film Vârful piramidei – Boiler Room exploateaza tema rapacitatii corupatoare a lumii finantelor new-york-eze dar intr-un mod mai visceral decat predecesorul sau cu Michael Douglas in rol principal. De aceasta data protagonistul este Seth Davis, un student inteligent si ambitios, dar noncoformist care dupa ce este dat afara din colegiu din motive disciplinare organizeaza un inedit cazino in propriul sau apartament. Datorita talentului sau innascut de a-i imbrobodi pe clienti pentru a-i usura de bani, Seth va capta imediat atentia unei firme de brokeraj. Aici el va fi arondat chiar la departamentul Zero, locul unde se contacteaza telefonic cei interesati de tranzactii bursiere prin metode foarte persuasive din Vârful piramidei – Boiler Room.

In scurt timp, Seth devine un om de baza al firmei din Vârful piramidei – Boiler Room, si castiga admiratia superiorilor dar si a languroasei sale colege, Abby. Ajuns chiar in varf, bogat si dorit de femei, Seth este pe cale sa-si piarda sufletul. Vorba din batrani cum ca banul este ochiul dracului isi gaseste in cazul sau o puternica materializare.

Nici o experiență este necesar in filme online Vârful piramidei – Boiler Room, la J.T. Marlin: “Noi nu angaja brokerii aici – am tren altele noi,” snarls Jim (Ben Affleck), deja un milionar, care oferă noi recruți un curs introductiv cu muchii ticsit cu obscenități și provocări la adresa bărbăția. “Ai văzut` Glengarry Glen Ross “?” el le cere. El are cu siguranță. portret de vânzători imobiliare de inalta presiune lui Manet este ca o biblie în această cultură, precum și un tip ca Jim nu vede mesajul, doar stilul. (Sub însuși arată că Jim, oferind discuțiile pep sălbatice, nu învață numai stilul său de la scenele Alec Baldwin în “Glengarry”, dar vrea sa fie Baldwin.) Naratorul filmului Vârful piramidei – Boiler Room este Seth Davis (Giovanni Ribisi), un om rebarbativ tânăr, cu o costum de rău, care învață într-un timp scurt pentru a separa ventuze din banii lor, cu fantezii de telefonie cu privire la stocurile de calde și IPO-uri. Toată lumea vrea să fie un milionar acum, el observa. În mod ironic, visul de bogăție a vinde cu apeluri lui reci este același una J.T. Marlin îl vinde.

În camera de război din Vârful piramidei – Boiler Roomtelefonică cu Seth mai multe alte brokeri, inclusiv de succes Chris (Vin Diesel) și Greg (Nicky Katt), care schimbă remarci anti-evreiesti si italiene aproape ca și când este de așteptat de ei. La noapte băieții ies, pentru a primi beat și, uneori, intra in lupte cu brokerii de la alte case. Copiii de jocuri de noroc în apartamentul lui Seth au fost mai bune s-au comportat. Observăm că ambele jucatori si agenți de bursă paria banii pe un rezultat viitor, ci ca un jucător pe care îl plătiți piulița casa, în timp ce ca un broker ce colecta piulița casa. jucători profesioniști pretind că nu depind de noroc, ci pe o intelegere a cotelor și a managementului bani prudentă. Investitorii cred cam același lucru. Desigur, nimeni nu pretinde niciodată noroc nu are nimic de a face cu ea, cu excepția cazului noroc are de-a face cu ea.

Filmul Vârful piramidei – Boiler Room are senzația cu cifră octanică ridicată a vieții reale, supravegheată îndeaproape. E făcută mai interesant, deoarece Seth nu este un slickster ca Michael Douglas sau Charlie Sheen în “Wall Street” (un film acești tipi știu pe de rost), dar un om nesigur, netestat tânăr care stă în umbra tatălui său judecător ( Ron Rifkin), care, crede el, este întotdeauna judeca el.