Vânătorii de cadavre – Bounty Killer (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Henry Saine
Actori: Christian Pitre, Kristanna Loken, Matthew Marsden
Anul: 2013
Gen: Actiune, SF, Thriller
Durata: 92 minute
IMDB: 5.4/10

loading...

În viitorul nu prea îndepărtat din Bounty Killer, în conformitate cu unele narațiune expozitiv de ajutor, corporațiile va prelua guvernele lumii. Pofta lor a continuat pentru putere și profit va reduce aproape toată planta într-o ruină de fumat în timp ce cei care se ocupă scoate cu bogăția rămas pentru piese necunoscute. O Consiliului secret al Nine declară infracțiuni cu gulere albe pentru a fi pedepsite cu moartea, și creează un grup de așa-numitele “ucigași de recompense” pentru a urmări în jos și nevăstuici corporative face să plătească pentru crimele lor în messiest mod posibil. Ca urmare, ucigașii de recompense devin celebritati cu doi jucători-cheie fiind el Drifter laconic (Matei Marsden) primul criminal de recompense, și sexy Mary Moartea (Christian Pitre), care a trecut de la a fi protejat și iubitul Drifter de de a fi cele mai populare ucigaș dintre toate.

Pe masura ce povestea Bounty Killer deschis, se pare că Drifter are un trecut mai complicată decât a asumat anterior și, ca rezultat, el are acum o recompensă pe capul lui. Împreună cu său caddy pistol de încredere (Barak hardley), el decide să compenseze într-o călătorie înșelătoare peste rămășițele bombardate-out de o lume post-apocaliptică pe o misiune sinucigașă pentru a ajunge la Consiliul Nine și pleda cazul lui. Pe drum in Bounty Killer, el este urmărit de Mary, în mod natural, impreuna cu o echipa de succes corporative deținute de cunoscut sub numele de cravate galbene (toate în căutarea ca refugiați din turneul Serious Moonlight) și țiganii, eventual, canibal, care par să aibă un interes deosebit în procesul de învățare ceea ce știe despre Mary. (Punctul Plot.) În cele din urmă, trecut Drifter lui capturile cu el sub formă de flacără fostului Catherine (Kristanna Loken). Șefii într-adevăr rola, și registre sunt acoperite cu mai mult de cerneală roșie.

Deși regia relativ necunoscut Henry Saine și pe baza unui roman grafic obscur, unele fanatici gunoi filmate poate fi iertat de gândire că “Bounty Killer” este opera infamului Uwe Boll, de multe ori considerate ca fiind cea mai gravă regizorul de timpul nostru și, eventual, a istoriei întregul Cinema. Ca multe dintre ofertele de dementi Boll (în special “poștale” și “Assault pe Wall Street”), filmul amesteca împreună efecte chintzy CGI, de litri de surogate gore, dialog care este aproape literal de nedescris, editarea incoerente și o sensibilitate politic care ar putea fi politicos descris ca fiind confuz. Și la fel ca filmele lui Boll, chiar oferă până scurtă și apariții inexplicabile de chipuri familiare. Rapper Eve este un războinic țigan. Beverly D’Angelo are un doamnă frontieră. Gary Busey se transformă în sus pentru un cuplu de scene în așa fel aleatoriu care se pare că au alunecat de pe un alt film Bounty Killer, fără îndoială pentru a reliefului imensa de alte filmului.

Filmul Bounty Killer vrea să lucreze atât ca saga post-apocaliptic în marea tradiție a filmelor “Mad Max”, și, ca un prost limba-in-obraz pe astfel de lucruri, și nu destul de reușește ca, fie. Ca un spoof, nu merge, pentru că este mai preocupat de clipire la telespectatorii decât oferindu-le ceva amuzant pentru ochiul despre. Ca satiră, acesta nu pentru că aduce ideile sale rezonabil provocatoare de timpuriu, atunci aproape a uitat despre ele până în ultimele zece minute sau cam asa ceva. În ambele cazuri, încercările de a amesteca umorul cu extremă gore nu mizerabil. Există, cred, un mod de a rade la vederea cineva cu un lanț încorporat în craniul lor, dar acest film Bounty Killer nu destul de în care constată. Ca o piesă gen simplu, se pierde, de asemenea, marca, deoarece ruleaza pe un pic prea mult pentru propria buna, cablurile nu sunt foarte interesante și, cu excepția a două secvențe destul de impresionante (o urmărire desert și strofă de deschidere a finala set-piese), scenele de acțiune sunt la fel de forgettable.