PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Valley of Love (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Guillaume Nicloux
Actori: Isabelle Huppert, Gérard Depardieu, Dan Warner
An: 2015
Gen: Drama
IMDB: 5.6
Durata: 91 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Trailer Valley of Love (2015)

loading...

Sinopsis film Valley of Love (2015)

In filmul online Valley of Love, Isabelle si Gerard se duc la o intalnire ciudata in California, Death Valley. Ei nu s-au mai vazut de ani dar sunt aici impreuna sa raspunda unei invitatii de la fiul lui Michael.

Recenzie film online Valley of Love (2015)

Acesta este cel mai recent film de la Guillaume Nicloux, care a făcut recent “Răpirea lui Michel Houellebecq,”, în care fostul francez enfant literar teribil el însuși a jucat într-un scenariu fictiv. Initial, “Valley of Love”, de asemenea, pare a fi ocupat cu activități de meta; actorii principali joace personaje numite “Gérard” și “Isabelle”. Dar și este o substanțială “, dar” personaje -their sunt un fost cuplu căsătorit, unul cu un fiu adult în care sa sinucis.

Nu e adevărat de Huppert și Depardieu, în ciuda faptului că personajele lor, reuniți în Statele Unite ale Americii proprii Death Valley după ani de înstrăinare, sunt, de asemenea, artiștii de film. glumi de a onora solicitarea autograf unui pisălog american semnând “Bob De Niro” Depardieu duce la un disconfort interesant pentru el. Evident, Nicloux a primit acești executanți înapoi împreună pentru a extrapola pe, sau poate exploata, iconografie lor, dar el este de până la destul de un pic mai mult decât atât.

Fiul mort are, în litere separate, dar foarte aproape cuvânt cu cuvânt, a cerut Gérard și Isabelle să se întâlnească timp de șapte zile la parcul Death Valley; la sfârșitul șederii lor, el promite, el va apărea la ele. Gérard a tolerat fără tragere de inimă; el are probleme de sănătate cu o greutate în mintea lui. (În timp ce Huppert, acum peste 60 de ani, încă arată senzațional, ochii gargantuescul Depardieu cu cămașa off, bronzată de soare sau nu.