Vacanţa de primăvară – Spring Breakers (2012) film online subtitrat

Regia: Harmony Korine
Actori: James Franco, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Korine
Anul: 2012
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 94 minute
IMDB: 5.3

loading...

„Vacanţa de primăvară” visul american! „Burduf Alien,-toting arma gangster, gangster rapper accident vascular cerebral James Franco lui real, așa cum el ia patru tinere bikini-îmbrăcat într-un turneu de spectaculos cras Florida pătuțul lui. Alien este un Gatsby zi-Glo pentru vremurile noastre: în loc de cărți netăiate pe rafturi sale, el are un televizor cu ecran plat redarea unui Scarface DVD pe repeat constant, și în loc de un costum roz, el are părul tras înapoi în cornrows și o spumant grătar de argint prinse pe dinții din față.

Visul american ar fi putut fi deja într-o stare de rău în ziua Gatsby, dar în secolul 21-lea, în funcție de Harmony Korine lui Spring Breakers, care le-a dizolvat într-un fel de reverie pornografic. Filmul „Vacanţa de primăvară” este de aproximativ patru colegiu de fete care merg în căutare de visul: bisericos credință (Selena Gomez), obraznic Cotty (Rachel Korine, soția regizorului), și Candy și Brit (Vanessa Hudgens si Ashley Benson), nici unul dintre ei au suficient de o personalitate a merita propria lor adjectiv.

Ei se pare, cel puțin temporar, pe o vacanță pe termen mediu în Florida, finanțat parțial cu economiile lor și, în parte cu veniturile din jefuit o cafenea. Băut mult, consumul de droguri și Apare și-giratoriu de sold, care surprinde cu Korine Filmări „Vacanţa de primăvară” vis corespunzător și narațiune șoptit. (Improbabil, din toate celelalte filme din Veneția, Spring Breakers are cele mai multe în comun cu seriozitate poveste de dragoste Terrence Malick la Wonder.) Cei patru sunt în cele din urmă arestați în timpul unui raid al poliției pe o parte casă, dar ele sunt cu promptitudine salvata de Franco Alien , care le recrutează în gașca lui-stick up.