USS Indianapolis Men of Courage (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mario Van Peebles
Actori: Nicolas Cage, Tom Sizemore, Thomas Jane
An: 2016
Gen: Actiune, Razboi
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis USS Indianapolis Men of Courage

Iulie 1945. Nava USS Indianapolis, comandata de capitanul Mc Vay, avand la bord 1196 de marinari, are drept misiune livrarea unor materiale necesare construirii unei bombe atomice. La intoarcere, nava este lovita de un submarin japonez si se scufunda in Oceanul Pacific in mai putin de 12 minute. 300 de marinari mor pe loc. Restul echipajului este nevoit sa infrunte, timp de cinci zile, o multime de pericole: atacurile rechinilor, deshidratare, foame, halucinatii si disperare. Doar 317 reusesc sa scape cu viata din aceasta situatie. A doua zi, Hiroshima este bombardata.

Uss Indianapolis îl are pe Nicolas Cage drept Capitanul Charles MCVay. Un comandant al Marinei a cărui navă s-a scufundat în Marea Filipinelor în timpul unei misiuni secrete. Scopul misiunii era livrarea unor părți dintr-o bombă atomică ce ar fi trebuit să pună capăt Celui de-al Doilea Război Mondial. Nava, cu un echipaj de 1196 de oameni, a fost doborâtă de o torpilă. Iar în cele patru zile ce au trecut până le-a venit ajutorul, majoritatea au pierit în fălcile rechinilor. Au supraviețuit doar 317.

Dacă te uiți doar pentru efecte speciale, scene de război și rechini ravagii, acest film nu va fi mai puțin dezamăgitoare. Efectele Warship sunt de o calitate acceptabilă (pentru televiziune, cel puțin), dar rechini mancatori de oameni sunt fie făcute aproximativ CGI, sau înlocuit cu rechini mai mici care sunt în mod evident inofensive. Nu o singură scenă arată rechini musca oameni; editările evita cu atenție acea parte.


Trailer USS Indianapolis Men of Courage