Urmarit in noapte – Run All Night (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Scenariu: Brad Ingelsby
IMD: 6.6
Regizor(i): Jaume Collet-Serra
Actori: Liam Neeson, Ed Harris, Joel Kinnaman

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Mafiot cu reputatie si gangster de temut, Jimmy Conlon (Liam Neeson) a trait deja partea buna a vietii sale. Acum, insa, este bantuit de ororile comise in tinerete, dar si hartuit neincetat de aproape 30 de ani de un politist (Vincent D’Onofrio) determinat sa il arunce dupa gratii. La 55 de ani, il mai consoleaza doar sticla de whiskey si bunul sau prieten Shawn Maguire (Ed Harris), un alt cap al mafiei, care a stat mereu in umbra lui Jimmy.

Atunci cand fiul sau, Mike, devine tinta gangsterilor, Jimmy este nevoit sa aleaga intre viata de infractor si familia pe care a abandonat-o cu mult timp in urma. Acesta trebuie sa faca tot ce ii sta in putere sa isi salveze fiul si sa evite ca baiatul sa aiba acelasi final tragic de care el, cu siguranta, nu va scapa. Cu o singura noapte ‘Urmărit în noapte’ la dispozitie si fara niciun refugiu, fostul mafiot isi va testa limitele cu scopul de a-si rascumpara pacatele trecutului. Urmarit in noapte – Run All Night are o distributie impresionanta formata din Liam Neeson, Joel Kinnaman, Vincent D’Onofrio, Bruce McGill, Genesis Rodrigues, Boyd Holbrook, Holt McCallany, alaturi de Common si Ed Harris. Collet-Serra regizeaza filmul dupa un scenariu de Brad Ingelsby („Out of the Furnace”).

Filmul Urmarit in noapte – Run All Night este produs de Roy Lee („Cartita”), Brooklyn Weaver (producator executiv, „Out of the Furnace”) si Michael Tadross („Elita gangsterilor”, „Sherlock Holmes”), cu John Powers Middleton („Bates Motel”) care a fost producator executiv. Echipa creativa ii mai include pe directorul de imagine Martin Ruhe („Americanul”), scenograful Sharon Seymour („Argo”), editorul Dirk Westervelt („Calatorie spre centrul pamantului”) si designerul de costume Catherine Marie Thomas („Captura la dublu”). Muzica ii apartine lui Tom Holkenborg (Junkie XL) („300: Ascensiunea unui imperiu”).