Urmărire periculoasă – Hot Pursuit (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, Comedie, Crima
Scenariu: David Feeney, John Quaintance
IMDB Rating: 4,9
Regizor(i): Anne Fletcher
Actori: Reese Witherspoon, Sofía Vergara, Matthew Del Negro

loading...

Ca un film, „Urmărire periculoasă” poate fi abia spune că există. Se slackly construit, unattractively împușcat, indiferent editat; scenele sale de acțiune sunt foarte slab organizate; povestea-un fel de hibrid de a „The Gauntlet” și „Thelma si Louise” cu resturi de la mai multe filme foarte mici aruncate in („Due Date”, cineva?) este atât de mecanic încât chiar pare plictisit cu ea însăși. Ci ca un sistem de livrare pentru un nou bătute și rezonabil angajarea dacă nu întotdeauna râde-out tare echipa Reese Witherspoon comedie și Sophie Vergara- „Urmărire periculoasă” functioneaza, probabil, precum și trebuie să o mare parte din hour- sale intensă și-jumătate.
Cu alte cuvinte, dacă tasta pentru a chimia comic deseori maniacale care Witherspoon și Vergara declanșa, nu te va deranja, de exemplu, incompetența Sunt-aproape-sigur-neatenție-amuzant ia-jos-THE -bad-guy (este ca un spoiler? Este posibil ca un film ca asta?), nu te va deranja tot atât de mult. Și veți merita, de asemenea, felicitare, cred pentru a fi un vizualizator de film ‘Urmărire periculoasă’ foarte relaxat. În orice caz: aici Witherspoon joacă Cooper (faptul că nimeni nu se referă niciodată la ei cu primul ei nume este un fel de „punct de caracter”) o Goody-doi-pantofi polițist plin de viață și ultra-de-carte care primește ce crede este o misiune de vis, atunci când ea a spus pentru a escorta un martor într-un caz de droguri lord ei programare Grand Jury. Că mărturia este Vergara lui Daniella, care e foarte Vergara: obraznic, blinged-out, super încrezător și un izvor potențial de folosire greșită a unui cuvânt în locul altuia asemănător în limba engleză, deși filmul Urmărire periculoasă nu, pentru o mai bună sau mai rău nu, exploata ultima pic de potențial comic mult.
Mai degrabă, după o scenă în care atât un alt martor și un federal Marshall bonafide sunt ucise-veți avea notificare, care prin deschiderea cu o crimă dublă, veți obține tonul comic stabilit și fixat acolo-Witherspoon și personajele Vergara a petrece o multime de energie și timpul insulte reciproc Apariții personale, oprindu-doar a păcăli pe băieții răi care vreau să-i omoare prin o revărsare de putere vinovăție. Cel mai amuzant bit este graficul cel mai biologic, in Urmărire periculoasă, în care cei doi convingă potențialii asasini lor pentru a le acorda o pauza de baie, descriind menstruație uman de sex feminin în detaliu la Evil Bros. Surorilor puternic a avut incasari de-out, cu toate acestea, se sustrage în mod constant Cooper și Daniella, ca scriptul e prea ocupat și în cele din urmă totul lângă-punctul intrigi obliga Vergara a rambursabile Bad Girl păstra înjunghiat Cooper în spate. Bine, poate că e prea puternic. Mai mult ca ea ea lovituri în gambe și rulează. Literalmente. Și peste si peste din nou.